Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Tobias Dybvad er levemand på Alsion

Tobias Dybvad er kendt for at være vært på Dybvaaaad - et af de shows, som oftest genudsendes på TV2. Foto: PR
Ud med brok! Komikeren hylder det positive livssyn i sit nye stand-up show, Levemand. Det sker 12. marts 2022 klokken 19 i Koncertsalen Alsion.
Annonce

Sønderborg: Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet, spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up show Levemand. Her hylder komikeren det positive livssyn. Det viser han eksempelvis gennem historier om hans eget opgør med den ”indre, dumme stemme”, som kan kalder den.

-Man kan simpelthen ikke bo i Danmark og blive i dårligt humør over, at det regner. Så har man gjort det rigtig svært for sig selv, siger Dybvad.

Levemand er Dybvads fjerde one-man show. Det følger i kølvandet på “Sjov mand - klam personlighed”, 2013, “Er det ikke dig fra Dybvad?”, 2015, og “Fasser partner”, 2018, som alle har trukket fulde huse. Derudover har Dybvad gennem 11 sæsoner skabt en af TV2 Zulus største succeser med satireprogrammet Dybvaaaaad.

Annonce

Slut med bekymring

Dybvad har for længst gjort op med den bekymrede tilgang til tilværelsen, som han havde med hjemmefra:

- Vi havde ikke så mange midler, og når min far skulle skrælle kartofler, gik han meget op i at ramme den rette mængde. Hvis der var kartofler tilovers efter middagen, havde han jo skrællet for mange. Var gryden til gengæld tom, var det også galt, for så havde han lavet for lidt. Og min far gjorde sig jo i virkeligheden bare umage. Men når man ser det udefra som voksen, er det jo skrupskørt. Kog nu bare fire kartofler for meget og lav en kartoffelmad i morgen, siger Dybvad.

- For ellers er der rigtig meget at ærgre sig over, og det er spild af tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce