Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Tre måneders intensiv behandling er indledt

## AAO Bailine 2a8 Fedtfjerning ved Bailine Foto: Kim Haugaard 11122006
Det er behageligt at komme i Bailine, siger Henriette Benkjer, der håber, at hun har færre smerter, når det tre måneders forløb er ovre.
Annonce

Sønderborg: - Det er mig, de leder efter.

Sådan tænkte Henriette Benkjer, da hun læste, at ugeavisen og Bailine i Østergade tilbød to sønderborgere et gratis forløb på tre måneder.

Da ugeavisen møder den tidligere social- og sundhedshjælper hos Bailine, har hun allerede fået fem til seks behandlinger. Hun siger, at det er behageligt og afstressende at komme i klinikken og at hun er meget spændt på, hvordan hun har det, når de tre måneder er overstået. I øjeblikket er den 52-årige Sønderborg-kvinde langtidssygemeldt på grund af smerter, og hun håber, at Bailine i det mindste kan få hende til at skrotte morfinen. Panodilen må gerne ryge samme vej, men at det kan lade sig gøre, tvivler Henriette Benkjer på.

Sahra Larsen fra Bailine siger, at hendes behandlinger gerne skal aktivere nogle muskler. Det foregår sådan, at klienten ligger på en briks med pads på kroppen, der får musklerne til at arbejde. Det giver ifølge klinikindehaveren også vægttab.

- Hvis der ryger fem kilo, er det bare fint. Jeg er glad for mad og kan ikke finde overskud til at gå ture, siger Henriette Benkjer, der oplever, at sulten er blevet mindre, efter hun er begyndt på behandlingen. Nu springes anden portion tit over om aftenen. Men jeg har først og fremmest tilmeldt mig for at komme af med mine smerter, siger hun.

Sahra Larsen fra Bailine i Sønderborg skal i tre måneder behandle Henriette Benkjer. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce