Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Tungt hæfte: FOF's aftenskoleprogram bugner med tilbud

FOF-Sønderborgs kursusprogram bliver omdelt her i uge 32. PR-foto
I uge 32 er FOF-Sønderborgs kursusprogram på vej rundt til husstandene i kommunen. Der er ekstra tilbud i år for at imødekomme efterspørgslen efter corona-nedlukning.
Annonce

Sønderborg: Kursusprogrammet til FOF-Sønderborgs aftenskoler er landet i postkasserne hos mange i kommunen og er på vej ud til de sidste. Dette år er det spækket med alle de klassiske kurser - samt en masse nyheder.

Skoleleder hos FOF-Sønderborg, Trine Malm Clemmensen, håber på, at programmet falder i god jord hos mange mennesker, der savner at være en del af et fællesskab:

- Ovenpå coronakrisen tror jeg, at rigtig mange har mod på at søge mod de fællesskaber, som man kan blive en del af hos os i FOF. Og vi lever selvfølgelig fuldt og helt op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så man kan trygt møde op, siger hun i en pressemeddelelse.

En række af de nye tiltag omhandler kurser om madlavning. Der vil være kurser med den alsiske køkkenchef Kim Maratse Meier, der vil undervise i tilberedning af fisk og vildt samt kurser i KETO-kost, bagning og Petit Four.

Annonce

Sprog, sang og strik

En nyhed for mændene er et kursus i mad og vin med kokken Per Vadgaard Nielsen. Der er også kurser i at skabe plantebaseret mad, velsmagende østeuropæiske retter med phytoterapeut Rima Gaisyte.

Der vil være foredrag om udforskningen af Mars ved astrofysiker Michael Linden Vørnle og et foredrag om blomsterkrukker med Claus Dalby.

Derudover byder FOF-Sønderborg også på de klassiske aftenskolehold, såsom sprogkurser, fysisk udfoldelse og kreative kurser, hvor man kan lære at strikke, sy, male, flette pil og arbejde med skind.

Og de musikinteresserede kan lære at mestre forskellige instrumenter eller opleve glæden ved at synge. Der vil også være digitale kurser på FOF-Sønderborgs hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce