Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Tysk storklub holder fodboldskole i Gråsten

I næste uge skal 35 piger og drenge lære, hvordan man træner i HSV’s fodboldakademi. Arkivfoto: Michael Bager
Fra mandag vil luften på Gråsten Boldklubs fodboldanlæg på Årsbjerg være fyldt med tyske anvisninger.

Gråsten:  Fra mandag til fredag vil luften på Gråsten Boldklubs fodboldanlæg på Årsbjerg være fyldt med tyske anvisninger til 35 drenge og piger i alderen 9-15 år.

HSV’s meget anerkendte fodboldskole kommer forbi for at lade de spændte fodboldspillere prøve, hvordan man træner i HSV’s fodboldakademi.


Det er derfor glædeligt, at der også er spillere fra andre klubber i Sønderborg og Aabenraa kommuner - ja sågar fra Flensborg, der har valgt at deltage.

Mogens Hansen, formand Gråsten Boldklub


Umiddelbart inden coronaen lukkede hele Europa ned, fik Gråsten Boldklub en henvendelse fra HSV’s fodboldakademi, om den var interesseret i et samarbejde omkring en uges fodboldskole for omegnens fodboldspillende piger og drenge.

- Det tilbud syntes bestyrelsen og klubbens ungdomstrænere vi skulle sige ja til, også fordi det åbner op for et samarbejde mellem GB og HSV, som vil give vores medlemmer nogle muligheder omkring venskabskampe, overværelse af nogle kampe med HSV’s 2. Bundeligamandskab og træneres besøg på HSV’s fodboldakademi, siger formand Mogens Hansen.

Tæt på udsolgt

På grund af corona-restriktioner var det først midt i maj, at Gråsten Boldklub kunne sende invitationer. Her blev det tilladt at holde arrangementer som fx fodboldskoler.

Trods den korte tidsfrist er næste uges fodboldskole næsten udsolgt. Der er tre ledige pladser. Gråsten Boldklub har valgt at give tilbudt til alle områdets klubber og spillere.

- Og det er derfor glædeligt, at der også er spillere fra andre klubber i Sønderborg og Aabenraa kommuner - ja sågar fra Flensborg, der har valgt at deltage, da det vil betyde, at vi godt tør indgå en aftale for de næste år, hvis ellers begge parter er tilfredse med forløbet og samarbejdet i næste uge, siger Mogens Hansen.

Gråsten Boldklub sørger for baner, omklædningsrum samt bespisning af deltagerne, mens HSV gennemfører alle fodboldaktiviteterne.

Deltagerne får 4-5 timers fodboldtræning hver dag samt et komplet sæt HSV–spillersæt med selvvalgt navn og nummer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce