Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Udsolgt til den første Busstop-koncert

Group Busstop spiller musik fra de glade 60’ere og 70’erne. Bl.a. Beatles og The Hollies. Navnet Busstop kommer fra en af The Hollies’ topnumre. Privatfoto
Group Busstop spiller i Kulturhuset - Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø fredag den 2. oktober, lørdag den 3. oktober og søndag den 4. oktober. Fredagen er allerede udsolgt.
Annonce

Sønderborg: Præcis som forventet gik det hurtigt med billetsalget, da meldingen kom, at Group Busstop med blandt andet tidligere Haimons-musikere, ville give en tredobbelt koncert i Kulturhuset-Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø.

Allerede efter få dages billetsalg var der udsolgt til koncerten fredag den 2. oktober, men der er mulighed for at sikre sig billetter til enten lørdag den 3. oktober eller søndag den 4. oktober.

For Flemming "Totte" Andersen er det ikke den store overraskelse, at der er stor interesse for at komme til koncert.

- Musik-entusiaster hungrer efter at komme til koncert efter aflysningen af Bobby Festivalen på Sønderborghus. Derfor er der run på billetsalget, mener Flemming "Totte" Andersen.

Foruden Flemming "Totte" Andersen består Group Busstop af Jan Christiansen, Tim Hansen, Frank Hansen, Ole Skau og Finn Davidsen.

Der er billetsalg til de to koncerter lørdag og søndag via Jens Gøttler fra Borgerforeningen - tlf. 3048 3466 - og Flemming "Totte" Andersen fra Busstop - tlf. 2084 5621.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Annonce