Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ulf kommer igen til Sønderborg

Ulf Pilgaard og Lukas Birch kommer til Sønderborg. Foto: Mathias Rasmussen.
Showet Alle tiders Ulf kan opleves i efteråret - hvis der er styr på pandemien.

Sønderborg: Ulf Pilgaard begiver sig i efteråret ud på en tur rundt i landet med showet Alle tiders Ulf, og den bringer ham til Sønderborg 25. oktober, hvis vi er fri af pandemien.

Ulf Pilgaard er ikke ukendt for sønderborgerne, men alligevel skal der nok være interesse for arrangementet, der finder sted i Teatersalen. Billetter købes på alletidersulf.dk.

I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark – 40 år af dem har han været fast inventar i Cirkusrevyen, hvor han takker af i sommeren 2021. Men hvem er han? Hvad brænder hans hjerte for og for hvem? Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen som på scenen? Det er nogle af de ting, der gives svar på, når Ulf kommer til byen.

Annonce

Et show

Alletiders Ulf er ikke et foredrag men et show, hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere – Ulf Pilgaard. Han udfordrer ham både komisk og alvorligt – og går i dybden med hans legendariske karriere og de historier, der aldrig er fortalt.

Gennem musik, video og billeder fortælles der om et fantastisk liv. Publikum bliver taget på en minderig rejse, hvor der fortælles om de store øjeblikke på scenen og de historier, som vi almindelige mennesker aldrig bliver en del af.

Annonce

Som 14-årig

Lukas Birch Lukas er praktisk talt vokset op med revy, og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14 årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark. Derudover har han instrueret revyer og shows med Farshad Kholgi.

Han er hvert år at finde som skuespiller i Jægerspris Revyen, ligesom han også har været med i Schou-tur, Cabaret revyen og Hvid Jul – med brune nuancer.

Foreløbig turnéplan

10. oktober Bremen København

12. oktober Pejsegården Brædstrup

13. oktober Jægerspris (JAS Teater)

14. oktober Gribskov Kultursal

19. oktober Schweizerhalle Tønder

21. oktober Kerteminde (Tornøes Hotel)

25. oktober Sønderborg Teater

1. november Skraaen Aalborg

3. november Portalen Greve

9. november Skanderborg Kulturhus

16. november Magasinet Odense

17. november Jægerspris (JAS Teater)

22. november Bellevue Teatret, Klampenborg

23. november Baltoppen Ballerup

24. november Rønne Teater Bornholm

25. november Galaksen Værløse

29. november Nykøbing Falster Teater

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce