Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Unge musiktalenter fra MGK-Syd Sønderborg tager på turné

Elever fra MGK-Syd/Sønderborg tager i dagene 26.-28 november på turné rundt i landsdelen. PR foto
Annonce

Sønderborg: 19 af områdets talentfulde musiske unge mennesker tager i dagene 26.-28 november på turné rundt i landsdelen. De unge talenter kommer fra MGK-Syd/Sønderborg, hvor de er i gang med et treårigt musikforløb.

Koncerten bliver afviklet som ét lang sammenhængende stykke musik. Publikum bliver taget med på en musikalsk rejse gennem tid og genrer lige fra hårdt swingende jazz til funk og pop over til de store klassiske mestre.

Turnéen begynder tirsdag 26. november, hvor eleverne spiller på Sundeved Efterskole kl. 19.30. Dagen efter er der to koncerter. Første koncert er på Haderslev katedralskole, og aftenens koncert kl. 19 foregår på Hoptrup Efterskole. Torsdag drager turnébussen mod Aabenraa statsskole, hvor eleverne spiller torsdag eftermiddag.

Torsdag aften 28. november er turnéen nået retur til musikskolen i Sønderborg, hvor MGK har hjemme til daglig. Her vil eleverne kl. 19 give det sidste de har i sig. Koncerten er offentlig og samtidig er der også et åbent hus arrangement, hvor interesserede kan komme og høre om MGK.

Der er fri entré til koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce