Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Universe udsætter sæsonåbning en måned

Oplevelsesparken på Nordals venter med at åbne for sæsonen 2021. Arkivfoto: Claus Thorsted
Oplevelsesparken Universe skulle have åbnet lørdag den 27. marts. Men parken ser det ikke muligt at åbne, når en del af parken stadig skal have lukket. Derfor udsættes åbningen til den 30. april

Nordals: Forberedelserne er i gang til åbningen af oplevelsesparken Universes 16. sæson på Nordals. Men nyheder som en ny attraktion, der handler om brand og brandsikkerhed, og virtual reality radiobiler må vente på gæsterne.

For de gældende restriktioner gør, at parken ikke ser det muligt at åbne for sæsonen som planlagt den 27. marts.

- Grundet omfanget af de fortsat gældende restriktioner for genåbningen af udendørs kulturaktiviteter i Danmark, herunder især det fortsatte forbud mod genåbning af indendørs lokaler/aktiviteter, ser vi det desværre ikke muligt at åbne Universe så tidligt på foråret som oprindeligt planlagt, lyder det fra oplevelsesparken på deres hjemmeside.

Annonce

Begrænsninger i åbning

Genåbningsplanen gør det ellers muligt for udendørs kulturinstitutioner at åbne. Men Universe har også indendørs attraktioner og spisesteder. Derfor vælger parken at udskyde sæsonåbningen, når hele parken ikke kan åbne under de nuværende forhold.

- Universe Science Park følger genåbningen af Danmark tæt. Vores vigtigste prioritet er fortsat medarbejdernes og gæsternes sikkerhed og tryghed. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og nyeste retningslinjer, oplyser parken.

Sæsonåbningen er udskudt til lørdag den 30. april.


Vores vigtigste prioritet er fortsat medarbejdernes og gæsternes sikkerhed og tryghed. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og nyeste retningslinjer

Universe


Hvis man har købt billetter, der gælder frem til den 29. april 2021, vil man automatisk få refunderet billetten.

Hvis man har købt sæsonkort til 2021, tilbyder parken at refundere købet.

Også sidste år måtte parken udskyde sin sæsonåbning på grund af corona-restriktioner. Det betød, at parken fik en nedgang i besøgstallet på 12 procent, selvom parken havde en god sommer. Besøgstallet i 2020 endte på 124.000.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce