Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vaccine: Nu er jeg i tvivl

Vaccinen stablet på rullebord og klar til brug. Foto: Christian Moegreen Hjortshøj
Annonce

Læserbrev: Jeg har hele tiden været overbevist om, at jeg ville vaccineres mod corona, når jeg fik tilbuddet.

Desværre er jeg ved at komme i tvivl, nu da politikerne begynder at blande sig og foreslår at man bare kan ”fuske” lidt med de anbefalingerne, som fabrikanterne af vaccinen anbefaler. Når der bliver anbefalet, at der skal vaccineres tre uger efter den første sprøjte er givet, kan man ikke bare udskyde det til 12 uger efter.

Så, kære politikere, hold jer til jeres område og lad være med at blande jer i sundhedsmyndighedernes arbejde. Det vil alle være bedst tjent med. Ikke mindst nu i en for sundhedsmyndighederne presset situation.


Desværre er jeg ved at komme i tvivl nu da politikkerne begynder at blande sig og foreslår at man bare kan ”fuske” lidt med de anbefalingerne som fabrikanterne af vaccinen anbefaler.

Hans Jøgen Bollmann, Gråsten.


Hvad vil der ske, når nu der kommer flere fabrikater af vaccine til Danmark. Vil man så tillade, at disse fabrikater bliver givet i flæng, således at man den første gang får et fabrikat og næste gang får et andet tilfældig fabrikat. Så vidt jer er orienteret, er mindst en vaccine fremstillet helt anderledes end de andre. Kan man holde styr på det, især hvis politikerne begynder at blande sig.

Det, politikerne er i gang med nu, vil jeg sammenligne med, at hvis man køber en ny bil og der foreskrives, at der første gang skal skiftes olie efter 5000 km, for at garantien dækker, hvem vil så tilsidesætte dette og selv løbe risiko for en stor selvbetalt regning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce