Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vi gør hvad vi kan for at skabe trygge rammer

Centermanager Flemming Enghave, Borgen Shopping. Foto: Privt
Centermanager i Borgen Shopping råder til, at der holdes øje med butikkernes åbningstider, så julehandlen kan blive så sikker som muligt.
Annonce

Sønderborg: Nu begynder julehandlen, og det får centermanager Flemming Enghave, Borgen Shopping, til at komme med gode råd til sikker handel. Centermanageren siger, at handlen bliver anderledes end de tidligere år, og han understreger, at Borgen siden genåbningen i maj har haft fokus på at skabe så trygge rammer som muligt.

- Det bedste råd jeg kan give er, at kunderne holder godt øje med åbningstiderne i de butikker, de gerne vil handle. Her i centret har vi åbent på alle dage frem til 23. december, hverdage fra kl. 10 til 19 og weekender fra kl. 10 til 16, og på alle ydertimerne både tidlig formiddag samt sen eftermiddag er der god plads til at handle ind i de fysiske butikker. Vores dagligvarebutik Kvickly har endda endnu længere åbent på alle dage.

Borgen Shoppings skema, der viser, hvornår der er færrest og flest i indkøbscentret.

- Dette sammenholdt med de gode råd, vi alle har taget til os - at holde afstand, at spritte hænder og nu senest at have mundbeskyttelse på, når vi er i butikkerne, har givet os den mulighed, at alle roligt kan foretage de indkøb, der skal til.

- Når man derudover ser på f.eks. den kommende uges store indkøb på Black Friday, så har vi her i Sønderborg gjort det yderligere trygt ved at få butikkerne til at sprede deres tilbud over flere dage, så vi ikke alle skal ud på en enkelt dag eller aften for at sikre os de varer, der måtte friste. I Sønderborg kalder vi det Black weekend, og mange butikker vil endda sikre at der er tilbud gennem hele ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce