Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vind billetter til nytårskoncert på Alsion

Slesvigske Musikkorps er igen omdrejningspunkt for en nytårskoncert på Alsion. Pressefoto
Konkurrence i Ugeavisen i tre uger. Hver gang udtrækkes en vinder af 2 stk. billetter på række 14. Alle tre vindere bekendtgøres af Ugeavisen.
Annonce

Sønderborg: 24. januar kl.19.30 går det igen løs med den traditionsrige nytårskoncert i Alsion, hvor Slesvigske Musikkorps er omdrejningspunkt. Det er Hjemmeværnet og Lions Sønderborg-Alssund, der arrangerer koncerten, hvor Julie Berthelsen og Amin Jensen er solister. Dirigenten under koncerten er Michelle Rakers.

Sammen med arrangørerne har Sønderborg Ugeavis udskrevet en konkurrence, der gennemføres over tre uger. Hver gang udtrækkes en vinder af to billetter til række 14 (værdi 460 kr.). blandt de rigtige besvarelser. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på nedenstående spørgsmål og sende dit svar til Ugeavisen på mail: red.soenderborg@ugeavisen.dk, så vi har den senest 17. januar, så er du med i lodtrækningen om to billetter. Skriv "Konkurrence 3" i mailens emnefelt og husk navn og adresse i mailen.

Alle tre vindere fra de tre konkurrencer får direkte besked pr. mail og offentliggøres på ugeavisen.dk og i den trykte avis den 21. januar og nogle dage før på nettet.

Der er et nyt spørgsmål i hver af de tre uger:

Tredje og sidste uge:

Hvem er dirigent for Slesvigske Musikkorps under Nytårskoncerten den 24. januar 2020? A. Michelle Rakers B. Thomas Sminge C. Sami Ruusuvuori

Amin Jensen er den ene gæstesolist. Pressefoto
Julie Bertelsen er den anden gæstesolist. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce