Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vind den helt store tur hos Salon Manhattan

Sia Vest er så glad for, at datteren fik bronze, at han er parat til at give en af ugeavisens læsere eller ugeavisen.dk's brugere den helt store tur gratis. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen, ugeavisen.dk og Salon Manhattan giver dig chancen for at vinde klipning, farvning, styling, ordning af bryn og vipper samt lægning af makeup.
Annonce

Sønderborg: Salon Manhattan vil gerne fejre, at frisør Victoria Vest har fået bronzemedalje ved svendeprøven. Og det gør salonen ved at arrangere en konkurrence i samarbejde med ugeavisen og ugeavisen.dk.

Vi tilbyder en af læserne/brugerne den helt store tur med klipning, styling, farvning, ordning af bryn og vipper samt lægning af makeup.

Hvis du vil deltage, skal du skrive en mail til jei@ugeavisen.dk og fortælle lidt om dig selv og hvorfor, vi skal vælge dig. Skriv "Manhattan" i emnefeltet. Vi skal have din mail senest mandag morgen 2. december.

Det er en betingelse for, at du kan vinde, at du er klar til at stille op til foto før og efter den helt store tur - samt at du vil fortælle lidt om dig selv og dine "hårvaner" til ugeavisen og ugeavisen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce