Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vind en kødkasse fra Rønhaveslagteren

Rønhaveslagteren Sune Hansen handler kun med dansk kød. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen udlodder en kødkasse fra slagteren på Kær - fyldt med lækkerier.
Annonce

Sønderborg: Rønhaveslagteren Sune Hansen har fået godt gang i sin butik på Kær. Han begyndte med lidt gårdsalg i sommeren 2013 fra "svigerforældrene"s ejendom i Hestehave samtidig med, at han passede jobbet som slagter i SuperBrugsen i Gråsten, men i efteråret samme år sagde han op, og i dag er der forrygende travlt og 13 medarbejdere i Rønhaveslagteren.

Sune Hansen siger, at han kun handler med dansk kød, at han og medarbejderne gør meget for at give ordentlig service og altid møder kunderne med et smil - det blev bakket op af de mange kommentarer på facebook, da ugeaivsen.dk senest skrev om virksomheden.

Flemming Grøn:  Handlet der masser af gange - super god betjening, selv når der er fuld butik, og varer af oberste Geschmacksklasse.Handlet der masser af gange - super god betjening, selv når der er fuld butik, og varer af oberste Geschmacksklasse

Flemming Grøn


Christina Buster Nissen: Altid en fornøjelse at handle hos Sune & co. Verdens bedste betjening, de kender deres kunder ved navn og så er deres udvalg enormt stort og lækkert.

Karen Marie Duus: Bedste ringriderpølser.

Annonce

Vind kødkasse

Nu kan en af ugeavisens læsere eller brugere på ugeavisen.dk selv konstatere, om der er noget om snakken. Ugeaivsen udlodder nemlig en kødkasse bestående af:

2 x 400 g. hakket oksekød

1 x 400 g. hakket svinekød

5 x ringriderpølser

2 x mørbradspyd

2 x rønhavesteaks

10 x hotwings af kylling fra Hopballe Mølle

Hvid du vil deltage i konkurrencen, skal du sende en mail til jei@ugeavisen.dk senest fredag 17. juli klokken 12. Skriv venligst konkurrence i emnefeltet og svar rigtigt på spørgsmålet:

Hvor kommer slagterens limousine kødkvæg fra?

Det sydlige Polen

Sydamerika

Området ved Mariager Fjord

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce