Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vind kostvejledning og tre måneders gratis træning

Anita Solander Bruus tilbyder sammen med ugeavisen tre måneders træning og kostvejledning helt gratis til tre kvinder. Foto: Jens Eilertsen
Butterfly Fitness og ugeavisen forærer tre kvinder fra Sønderborg Kommune tre gange tre måneders træning. Præmierne omfatter også tilmelding og kostvejledning.
Annonce

Sønderborg: Mangler du lige det sidste skub for at lægge om til en sundere livsstil, så er muligheden her.

Sønderborg Ugeavis og Butterfly Fitness - Sønderborg fitnesscenter kun for kvinder - tilbyder tre læsere/brugere tre måneders gratis træning. Med i præmierne er også tilmelding og gratis kostvejledning i de tre måneder.

Indehaveren af Butterfly Fitness, Anita Solander Bruus, fortæller, at der fast er en kostvejleder, Bodil Larsen, tilknyttet centret, og derfor er råd om mad og drikke en del af abonnementet.

- Alle ved jo, hvordan man skal spise sundt, men alligevel kan der være nogle ting om kosten, man gerne vil vide. Jeg tror også, at det virker som en motiverende faktor, at man jævnligt kan komme til kontrolvejning hos kostvejlederen, siger Anita Solander Bruus.

- Men de tre, der vinder tre måneders træning, skal ikke i gang med en slankekur. Vi skal bare have dem til at lægge deres kostvaner om - vi vil forsøge at få dem af med nogle dårlige vaner, siger fitnesscenterindehaveren.

Butterfly Fitness

Butterfly Fitness er et fitnesscenter uden mænd og uden spejle. 52-årige Anita Solander Bruus begyndte i centret for seks år siden og hun overtog det for fem år siden. Dengang hed centret Butterfly Woman. For halvandet år siden blev der lagt endnu en sal til centret, og det betyder, at centerejeren og hendes seks ansatte har mulighed for at undervise hold samtidig med, at der er cirkeltræning i det oprindelige center.
Annonce

De kan vinde

Du får chancen for at få en af de tre pladser ved at skrive en mail til jei@ugeavisen.dk. Skriv konkurrence i emnefeltet.

Fortæl lidt om, hvorfor vi skal vælge dig. Det er en betingelse for at vinde en af de tre fripladser, at man er parat til at stille op til interview og foto før og efter træningen. Deltagerne vil blive vejet, før de går i gang og efter og tallene bringes i ugeavisen, men tilbuddet om tre måneders gratis træning er ikke kun for overvægtige.

Vi skal have din mail senest fredag 27. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce