Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Virksomheden Nyit.dk får Gazelle pris

Jesper Sørensen (tv) og Jørgen Lassen stiftede i 2008 Nyit.dk. I 2014 opsagde de deres stillinger hos Danfoss Global IT for på fuld tid at udvikle Nyit.dk – nu har de til deres store overraskelse modtaget Børsens Gazelle pris. PR-foto
Annonce

Sønderborg: - Det kommer fuldkommen bag på os, så vi er naturligvis stolte over, at virksomheden nu er kommet i selskab med mange store virksomhedsnavne.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Ordene kommer fra direktør Jesper Sørensen, der sammen med sin partner Jørgen Lassen for 11 år siden etablerede virksomheden nyit.dk med adresse i Sønderborg.

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Det er udelukkende aktie- og anpartsselskaber, der kan deltage i bedømmelsen, der foretages af Dagbladet Børsen på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen.

Nyit.dk har specialiseret sig i IT-infrastruktur til erhvervsvirksomheder og uddannelsesinstitutioner. Det er systemer og løsninger, som de administrerer og overvåger. Eksempelvis står selskabet for drift og overvågning af servere for Nordens største trægrossist.

Nyit.dk beskæftiger syv medarbejdere, og havde i det senest årsregnskab en omsætningsfremgang på 33 procent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce