Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vivi Ravnskjær Terp er ny næstformand i Udsatterådet

Vivi Ravnskjær Terp er leder af Kirkens Korshær i Sønderborg. Arkivfoto: Birthe Juul Mathiasen
Annonce

Sønderborg: Vivi Ravnskjær Terp, der repræsenterer Kirkens Korshær, er blevet godkendt af social- og seniorudvalget som ny næstformand i udsatterådet. Hun erstatter Astrid Christensen fra Frelsens Hær, som er trådt ud af rådet, da hun har fået andet arbejde.

Vivi Ravnskjær Terp blev ny leder af Kirkens Korshær i Sønderborg i 2019.

Udsatterådet har til opgave at rådgive politikerne, før de træffer beslutninger, som drejer sig om udsatte borgere. F.eks. det nye værested til misbrugere, som skal bygges i Sønderborgs midtby. Udvalget skal høres, men kan også selv tage principielle sager op. Det skal derfor tilstræbes, at op til syv af medlemmer af rådet er indstillet af lokale frivillige organisationer.

Det er lykkedes nu tre år efter, at rådet blev udpeget, idet Grethe Solvang Nielsen repræsenterer Frelsens Hær, Karina Lüthje er fra Kvinde- og Krisecentret, Rikke Møller Pedersen fra Lænken, Knud Kirsten fra Red Barnet, Yvonne Lech fra Røde Kors, Birgit M. Petersen fra SIND, og så er der Vivi Ravnskjær Terp fra Kirkens Korshær.

I rådet sidder også repræsentanter fra Sønderborg Kommune, politiet og folk med særlig engagement i udsattes forhold. Rudi Gargnelli er formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Annonce