Annonce
Sport

Fortsat stor interesse for at starte med at spille golf

Så er man klar til en ny sæson i Lemvig Golfklub med tilbud til begyndere.  Arkivfoto: Jesper Lundsgaard
Sidste år startede 60 nye med at spille golf, og nu er der stor interesse for at starte i denne sæson

Lemvig: Sidste år startede 60 nye med at spille golf, og der er allerede mange, der har tilmeldt sig begynder-undervisningen, som starter i april i år.

-God motion, frisk luft og vind i håret, et sjovt spil og hyggeligt samvær er nogle af de parametre, der har gjort golf meget populært under corona’en. Vi har kun været lukket ned i 14 dage under pandemien, så golf har været en god aktivitet, selv om vi naturligvis følger alle anvisninger og restriktioner, som myndighederne foreskriver, siger klubbens formand Ulla Thygesen.

Restriktionerne gælder blandt andet samværet i klubhuset, hvor Golf Caféen er lukket, lige som forsamlingsforbuddet betyder, at det normale sociale samvær efter golfrunden er begrænset.

Annonce

-Vi åbner langsomt op igen i henhold til restriktioner for vores klubliv, som vi lægger stor vægt på, siger formanden og tilføjer at Cafeen igen fra 21. april vil være åben for udendørs servering.

Populære weekend-kurser

Alle kan lære at spille golf, og det har man også mærket i Lemvig Golfklub.

-Sidste år havde vi stor succes med begynder-kurser, der blev afviklet på en weekend, hvor man lærer grundslagene og golfreglerne. Weekendkurserne afsluttes med en kaninmatch, hvorefter begynderne har adgang til at spille på den store bane. Igen i år udbyder vi disse weekendkurser – den 10. og 11. april samt den 17. og 18. april, oplyser Georg Breddam, der er formand for klubbens begynderudvalg.

Der er stor interesse for at være med på disse kurser – og der er faktisk kun få ledige pladser den 17. og 18. april.

-Man kan naturligvis ikke lære at spille golf på en weekend, men man kommer godt i gang – og så følges kurserne op med begynderspil hver tirsdag aften, hvor der vil være frivillige hjælpere til stede, forklarer Georg Breddam.

Det er også muligt at tage golfkørekortet i et individuelt forløb eller på mindre hold.

Annonce

Tag kørekortet igen

”Kom i gang igen” er et andet tiltag fra golfklubben. Det er målrettet de golfspillere, der måske har taget golfkørekortet for nogle år siden, men så af den ene eller den anden grund er stoppet med at spille golf.

-Vi tilbyder denne målgruppe at generhverve golfkørekortet til en overkommelig pris – på hold eller i et individuelt forløb. Med regelgennemgang og en opfriskning af golfsvinget er man godt rustet til at komme ud på golfbanen igen, lyder Georg Breddams vurdering.

I Lemvig Golfklub findes der en række klubber-i-klubben, så medlemmerne altid kan finde ligesindede at spille sammen med – og disse klubber drives i kraft af en stor indsats fra mange frivillige.

Et nyt tiltag på denne front er en pigeklub, der spiller torsdag eftermiddag efter kl. 17 og er et tilbud til kvinder i alle aldre. Her spiller man ni huller i løbet af et par timer, for der skal jo også være plads til en god snak efter runden.

Hvis man er interesseret i at høre mere om begynderundervisning eller klubbens andre tiltag, så er man meget velkommen til at kontakte klubsekretær Anne Grethe Sand på 9781 0920 eller via mail info@lemviggolfklub.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Læs mere annoncørbetalt indhold

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give skidt fra land i København

Give Avis

DM i Give: Det er da også for børn

Annonce