Annonce
112

Æggekast og trusler gik viralt i Sydhavnen: Nu har politiet sigtet endnu en mand

Händelsvej i Sydhavnen. Foto: Jens Mouvielle
Annonce

I midten af august gik en video fra Händelsvej viralt. I videoen truede to mænd en kvindelige beboer på vejen, efter hun havde bedt dem om at dæmpe sig.

Det udviklede sig, og den ene hentede en bakke æg og tyrede dem mod ruderne i kvindens lejlighed.

Kvinden sagde følgende om episoden til BT:

- De står nede på gaden og spiller høj musik, generer folk og råber efter dem. Det gider jeg ikke finde mig i. Derfor bad jeg dem om at dæmpe sig lidt.

Københavns Politi sigtede i september en 24-årige mand i sagen, og for nylig har de sigtet endnu en person, en 21-årig mand.

Det fortæller Københavns Politi:

- En 21-årig mand er blevet sigtet i sagen, sådan at der nu er to sigtede. Den 21-årige er konkret blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

leder af nærpolitiet i Sydhavnen, Trine Fisker, fortalte i forbindelse med episoden fra i sommer, at politiet havde undersøgt den generelle utryghed i området.

- Episoden har fået os til at undersøge, om der er stigende utryghed på strækningen, og ifølge vores undersøgelser via anmeldelser og borgerkontakt, er det ikke umiddelbart tilfældet. Vi oplever et område, hvor borgerne generelt er trygge ved at færdes, sagde Trine Fisker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Debat

Alkoholforbud er en god nyhed for Sydhavnen

Annonce