Annonce
Sydhavnen

Alkoholforbud løser ikke alle problemerne

Finn Rudaizky, (DF) Borgerrepræsentationen, Københavns Kommune mener ikke at alle problemerne ved Anker Jørgensens plads lader sig løse med et alkoholforbud alene. Foto: Steen Brogaard

Læserbrev: Dansk Folkeparti forstår nu, at politiet er positive overfor at lave- og håndhæve et permanent alkoholforbud på Anker Jørgensens Plads. Derfor vil Dansk Folkeparti ikke stå i vejen for at forsøge med et alkoholforbud - selvom Dansk Folkeparti som udgangspunkt ikke mener, at forbudsvejen alene er løsningen.

Det er naivt at tro, at et forbud alene kan løse de sociale problemer. I Dansk Folkepartis optik vil et forbud blot betyde, at problemerne rykkes udenfor forbudszonen.

Når politikerne på torsdag skal stemme om en løsning, fremsætter Dansk Folkeparti derfor et forslag om, at alkoholforbuddet skal suppleres med et krav om, at Socialborgmesteren skal sørge for, at der sættes massivt ind på gadeplansniveau for at løse de sociale problemer.


vi må desværre konstatere, at det sociale gadeplansarbejde, der hidtil er sat ind med, ikke har været tilstrækkeligt.

Finn Rudaizky (DF)


For Dansk Folkeparti anser det som en absolut forudsætning for at komme problemerne til livs, at der sættes ind med en langt mere seriøs social indsats overfor de alkoholikere, hjemløse og psykisk syge, som nu belaster området.

For vi må desværre konstatere, at det sociale gadeplansarbejde, der hidtil er sat ind med, ikke har været tilstrækkeligt. Det er social set meget uheldigt. Derfor må og skal antallet af gadeplansmedarbejdere på stedet opprioriteres. Socialborgmesterens fornemmeste opgave bliver derfor nu at få styr på tingene. Det er på høje tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce