Annonce
Sydhavnen

Copenhagen Floorball Club med bredt aktivitetstilbud til seniorer

Aktivitetstilbud på vej til ældre. Foto: Copenhagen Floorball Club
Annonce

Er du 60 år eller ældre og mangler et motionfællesskab, så er der et tilbud på vej til dig.

Copenhagen Floorball Club, der hører til i skellet mellem Valby og Sydhavnen, har nemlig lavet et projekt for seniorer i samarbejde med Kultur- og Fritidsforvaltningen og Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.

- I Copenhagen Floorball Club vil vi gerne være med til at skabe rammerne for et motionsfællesskab for seniorer, og vi lancerer derfor tilbuddet, som hedder 'Klub 60+', der indeholder aktiviteterne: floorball, gang, petanque og cykling, fortæller Copenhagen Floorball Club og forklarer følgende om tankerne bag deres tilbud:

- Deltagelse i tilbuddet er en god måde at knytte nye venskaber og få fælles oplevelser på. Derudover ved vi, at det øger både den fysiske og mentale sundhed at være aktive sammen.

Kaj Winther, der er Professor ved Institut for Idræt og Ernæring, vil kickstarte forløbet med et oplæg om alle de positive gevinster, man opnår ved at indgå i aktive sociale fælleskaber.

Oplægget finder sted i Copenhagen Floorball Clubs klubhus på Julius Andersens Vej 1, 2450 København SV og er programsat til onsdag d. 12. august kl. 10-12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Debat

Alkoholforbud er en god nyhed for Sydhavnen

Annonce