Annonce
Erhverv

Corona eller ej - nyt hostel i Sydhavnen åbner dørene

Ikke alle lader optimismen tæmmes af corona. Et nyt hostel åbner i Sydhavnen. Foto: Lasse Gammeljord
Annonce

Rejseselskaber, hoteller, hostels og resten af turistbranchen har generelt måtte se en svær tid i møde. Men på trods af de nuværende rejsebegrænsninger, der ikke kun fælder Europa men også resten af verden, har optimismen alligevel fundet vej til København og Sydhavnen, hvor et nyt hostel nu er klar til at slå dørene op.

Det er det tyske a&o Hostels der står bag det nye og moderne hostel i Sydhavnen. Den tyske kæde af økonomihoteller har allerede et succesfuldt hostel på Nørrebro ved Tagensvej, men vil nu udvide kæden med et hostel placeret et stenkast fra bycentrum og natur.

Hos a&o er åbningen af det seks etager og godt 800 sengepladser store hostel, noget man ser frem til med stor begejstring og optimisme.

- Vi er optimistiske og forventer omkring 70.000 overnattende gæster årligt. Vi har rigtig mange rejsende fra blandt andet Tyskland. Vores gæster, som typisk er unge og børnefamilier, vil gerne bo billigt og centralt i hovedstaden. De behov kan a&o i Sydhavnen endnu bedre opfylde kun få minutter fra Københavns centrum, siger Kasper Rønnow der er Managing Director for a&o Danmark.

a&o hostel i Sydhavnen, overfor Teglholmen åbner i første omgang med 137 værelser, men forventningerne er faktisk allerede skruet op og hele 81 værelser i en ny tilbygning giver dem derfor følgeskab i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Debat

Alkoholforbud er en god nyhed for Sydhavnen

Annonce