Annonce
Mad

Det nye Aarstiderne er et grønt Narnia i Sydhavnen

Søren Ejlersen medstifter af Aarstiderne og nu det nye Banegaarden, et madunivers der udfolder sig i de gamle trælader på Otto Bussesvej. Foto: Banegaarden
Annonce

Det syder og simrer i Sydhavnen - nærmest mere end nogensinde. Stifterne bag det fænomenalt populære Aarstiderne Thomas Harttung og Søren Ejlersen har nemlig kastet sig over et projekt, sammen med ægteparret Janne Axelsen og Thomas Nordahl, ude i Sydhavens gamle lokomotivværksteder.

På ét år har de renoveret ni bevaringsværdige trælader, som har været en del af det gamle lokomotivværksted på Otto Bussesvej.

Nu er det dog noget ganske andet end toge, der damper i laderne. Laderne har gennemgået en forvandling og lavet om til et mad-mekka, hvor du kan handle, spise, smage, sanse, opleve og lære.

På Banegaarden kan familier, enlige, venner og alt-derimllem komme og opleve et økologisk Narnia, stuvende fyldt med grøntsager, vilde bier, høns - og alt derimellem. Her kan du på egen krop opleve, hvordan madens magi kan fortrylle store- som små.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce