Annonce
Reddet på målstregen

Drømmen reddet på målstregen: Sydhavnens Folkemøde bliver en realitet

Sydhavnens Folkemøde bliver en realitet på Boxland lørdag 5. september. Foto: Foreningen for Sydhavnens Folkemøde
Annonce

Det har været et turbulent år for Foreningen for Sydhavnens Folkemøde, siden forperson Rikke Rohr tog initiativ til, at Sydhavnen skulle have sit eget Folkemøde i juli 2019.

De mere end 1.000 besøgende ved sidste års event gjorde det til en drøm at gentage succesen igen i 2020 - men det har corona gjort mere end svært.

Nu er det dog lykkedes at redde Rikke Rohr og Sydhavnens drøm på målstregen, da Boxland har tilbudt at lægge areal til, imens SV Festival vil sponsorere lyd, lys og livemusik.

Det hele afholdes lørdag 5. september på Boxlands adresse: Sydhavnsgade 28 med debatter fra 11-18 og livekoncenter kl. 20-23.

Annonce

Hjælpende hænder

Alle Sydhavnere inviteres derfor endnu engang til at være med til at skabe dette unikke debatforum og folkefest ved at udfylde frivillige opgaver med grafisk arbejde, corona-plantegninger og plakater, udvikle billetsystem, lave plakatophængning, opbygning af scene, mad og drikke til øvrige frivillige, samt vagt- og bartjanser på dagen.

Skriv til frivilligsvf@gmail.com eller duk op til et af de åbne informationsmøder på Boxland torsdag d.27. august klokken16-18, samt fredag d.28. august klokken 14-16.

Annonce

Et samlet Sydhavnen

- Især håber vi at få flere fra den nye del af Sydhavnen og Bavnehøjkvarteret med i år, da de ikke var så repræsenteret sidste år. Det var en skam, for det er netop en af visionerne med Sydhavnens Folkemøde at skabe kontakt på tværs af denne ellers meget opdelte bydel, udtaler Rikke Rohr.

Det er samtidig helt i tråd med Sydhavnens Folkemødes visioner at afholde det på netop Boxland, for det er et område, der måske ikke eksisterer om bare få måneder – så det er samtidig en chance for at nå at opleve dette magiske, midlertidige univers!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce