Annonce
Sydhavnen

Efter flere henvendelser: Politiet anholder pusher på Anker Jørgensens Plads

Politiet har anholdt en 56-årig mand på Anker Jørgensens Plads for salg af hash. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Anker Jørgensens Plads har den seneste tid tiltrukket sig meget opmærksomhed, da flere grupper af øldrikkere har skabt uro på pladsen for de beboere, der færdes og bor i nærheden.

Nu har Københavns Politiafholdt en mindre aktion på pladsen, da de også har fået henvendelser om salg af euforiserende stoffer på Anker Jørgensens Plads.

- Nærpolitiet i Sydhavnen havde onsdag ved middagstid en mindre aktion, da vi har fået henvendelser om, at der af og til skulle blive solgt stoffer på Anker Jørgensens Plads, lyder det fra Københavns Politi.

I forbindelse med aktionen blev en 56-årig mand fra lokalområdet anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer.

Også en køber blev sigtet.

Efterfølgende blev den 56-åriges mands bopæl ransaget, og her fandt politiet en mindre mængde hash samt et kontantbeløb svarende til salg af knap et kilo hash.

Den 56-årige blev i dag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i 14 dage.

- Anker Jørgensens Plads er et af de områder, som vores nærbetjente løbende har fokus på og kommer forbi dagligt, for vi ved, at der kan være udfordringer med f.eks. salg af hash. Derfor er jeg også fint tilfreds med onsdagens aktion, siger politikommissær Trine Fisker, der er leder af Nærpolitiet i Valby/Frederiksberg, der også dækker Sydhavnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Gamle kirkelokaler skal gennem større forandring: - Vi håber, at det på sigt er med til at støtte op om kulturlivet i Sydhavnen

Byliv

Natur-organisation raser over nyt anlæg: Vi har en unik mulighed for at få en park til Valby

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce