Annonce
God karma

En lille solstråle historie fra Sydhavnen: Den mest uselviske handling, jeg nogensinde har oplevet

Da Eva Egelund fra Sydhavnen cyklede afsted onsdag morgen bemærkede hun en næstekærlig handling. Foto: Jonas Skrydstrup
Annonce

Da Eva Egelund fra Sluseholmen satte sig op på sin cykel onsdag morgen, bemærkede hun det ikke. Først efter lidt tid gik det op for hende, at en person havde hjulpet hende med den hovedpine, hun blev udsat for dagen før.

Efterfølgende skrev hun på Facebook-gruppen 'Sluseholmen - kanalbyen i København!' en tak til den person, der hjalp hende. For at hylde hverdagens helte, den gode karma og uselviske handling er hendes tak gengivet nedenfor:

I går da jeg skulle hente min datter, hoppede kæden af min cykel lige ved metrobyggeriet. Jeg stod af og prøvede at få kæden på igen - forgæves. Jeg gik over og hentede min datter og tilbage til cyklen og trak den hjem.

Her til morgen satte jeg mig op på min cykel igen for at aflevere min datter - først halvvejs gik det op for mig, at cyklen virkede!

Jeg sendte min mand en kærlig tanke, da jeg tænkte, at det måtte være ham der havde sat kæden på igen. Da vi senere på dagen talte sammen, takkede jeg ham for hans søde handling, men han kiggede undrende på mig. Han vidste ikke engang, at den var hoppet af, og det var ikke ham, der havde sat den på.

Så her sidder jeg tilbage og undrer mig: jeg VED, at jeg ikke selv fik sat den på, og kæden kunne umuligt hoppe på af sig selv. Så min konklusion må være, at den eneste mulighed er, at der er én, der har set mig stå og kæmpe med cyklen, og som har sat kæden på, efter jeg gik fra cyklen.

Så til dig, hvis du læser dette: tusind tak! ikke mindst fordi du sparede mig for en virkelig irriterende morgen, men allermest fordi det er den mest næstekærlige, uselviske handling jeg nogensinde har oplevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alkoholforbud

Politisk forslag vil gøre det forbudt at drikke alkohol på Anker Jørgensens Plads: Det er af nød, vi er kommet hertil

Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Annonce