Annonce
Debat

Er nedstemmelsen af alkoholforbuddet på Anker Jørgensens Plads gennemtænkt?

- Jeg kunne godt lide at vide, hvor mange af de politikere, der sidder i det udvalg, der har med den sag at gøre, har været ude at se de faktiske forhold, som det drejer sig om, skriver Henning Heie Nielsen blandt andet i dette debatindlæg. Foto: Jens Mouvielle
Annonce

Læserbrev: Jeg har lige læst det, der står om Anker Jørgensens Plads, og jeg er utrolig ked af, at forslaget om alkoholforbuddet er blevet stemt ned.


De sidder bare på deres kontorstol og tager beslutninger derfra. Det må vær en ommer.

Henning Heie Nielsen


Jeg kunne godt lide at vide, hvor mange af de politikere, der sidder i det udvalg, der har med den sag at gøre, har været ude at se de faktiske forhold, som det drejer sig om. Har de talt med de forretningsdrivende samt de handlende, der befinder sig omkring pladsen? Det tror jeg nemlig ikke. De sidder bare på deres kontorstol og tager beslutninger derfra. Det må vær en ommer.

I stedet for at komme med forslag og sende de øldrikkende folk til Hørdumsgade, vil jeg foreslå under Sydhavn Station, der har været et skur/container, hvor disse personer har været før, der heller ikke er langt fra Netto og en købmand til deres næste forsyninger.

Så jeg ser frem til, at politikerne ombestemmer sig angående Anker Jørgensens Plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce