Annonce
Sydhavnen

Forestilling på Sydhavnstippen sætter fokus på ensomhed

Foto fra forestillingen. Foto: Amalie Ulla Pontoppidan Witt og Sara Skei Fostvedt.
Et teaterstykke, der tager publikum med på en vandring fra byen og ud til vandet ved Sydhavnstippen, sætter fokus på ensomhed efter coronakrisen.
Annonce

Teater PRAXIS sætter fokus på ensomhed med vandreforestillingen “Havet er her stadig”

Som følge af Covid-19, og den isolation mange har været igennem og stadig oplever, er et ønske vokset frem hos Teater PRAXIS om at sætte fokus på temaet ensomhed, og det at være alene med sig selv.

Dette gøres gennem vandreforestillingen ‘Havet er her stadig’, der finder sted på Sydhavnstippen i uge 31.

Annonce

Naturens ro

Selv siger de følgende om forestillingen:

- Vi vil finde ud af, om man kan træne at være alene med sig selv, og gennem det opleve at man er en del af en større sammenhæng. Mennesker er også naturen, og det vil vi genopdage gennem en vandring fra byen ud til havet og ind i os selv, fortæller holdet bag forestillingen.

For at teste denne tanke, har Teater PRAXIS skabt en vandreforestilling, hvor de tager publikum med på en vandring fra byens larm og ud til havets ro.

Annonce

Musik, lyd og tekster

Med sig på turen får publikum en lydfortælling, som formidles gennem musik, lyd og tekster inspireret af Anne Morrow Lindberghs bog ‘Gaven fra Havet’ fra 1955.


Vi vil finde ud af, om man kan træne at være alene med sig selv, og gennem det opleve at man er en del af en større sammenhæng.

Teater PRAXIS


Anne Morrow Lindbergh var selv en kvinde, som havde brug for at komme væk, være alene, og reflektere over sit liv og sine relationer til sin familie og til sig selv.

Ved at skabe bånd mellem publikum og denne historiske skikkelse og hendes refleksioner, ønsker Teater PRAXIS at hjælpe publikum til at gå dybere ind i deres indre og finde et trygt hjem inde i sig selv, som de kan finde tilbage til, hvis ensomheden eller andre udfordringer i livet melder sin ankomst.

Tidspunkter for forestillingen

Mandag 27. juli: kl. 18.30 og 20.30

Tirsdag 28. juli: kl. 14.00, 16.00, 18.30 og 20.30

Kontakt: teaterpraxis@gmail.com, tlf.: 20403276

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sammenhold

Mihai og Michael holder Sluseholmen ren i fritiden: Man skal affinde sig med, at man er ham den underlige, der render rundt og samler skrald

Annonce