Annonce
Sommerliv

Her kan du klatre på kirken om søndagen

Tårnet på Frederiksholm kirke i Sydhavnen fungerer som klatrevæg, hvor du ni søndage om året kan deltage i gratis klatreevents med professionelle instruktøre. Foto: Thomas H. Nielsen
Annonce

Frederiksholm kirke lader dig komme et stykke tættere på himlen og vorherre, da kirketårnet er beklædt med cirka 400 greb, der gør det muligt for børn og voksne at klatre på kirken.

Klatrevæggen blev indviet i 2014 og udgør 15,6 meter af det 18 meter høje kirketårn. Formår du at klatre til tops er der øverst oppe et udhæng, hvor du kan nyde udsigten.

Frederiksholm kirke arrangerer i år ni gratis klatreevents, med frivillige klatreinstruktører, som er klar til at lære fra sig og tage hånd om deltagernes sikkerhed. Arrangementerne er primært målrettet Sydhavnens borgere men alle er velkommende.

Nogle af arrangementer har været aflyst på grund af corona, men efter forsamlingsforbuddet er blevet hævet til 50 personer, kan du stadig nå at deltage i de resterende klatreevents.

Kommende klatreevents:

Søndagsklatring d. 9. august kl. 13.00 -15.00

September fest søndag d. 13. september kl. 11.00 - 15.00

Søndagsklatring d. 20. september kl. 13.00 - 15.00

Du kan også booke klatrevæggen med instruktør til dit eget arrangement eller skolebesøg, med en minimumspris på 500 kr. Se mere her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Min fars udflugt til Københavns Havn

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce