Annonce
Sydhavnen

Indstil en ildsjæl til årets frivillighedspris

Valby Kino modtog den senest givede frivillighedspris, som enerkendelse for det stykke arbejde de alle yder i biografen. Foto: Valby Lokaludvalg.
Annonce

Efter tre stillestående år mente Benjamin Friis fra Valby Lokaludvalg, at det var på tide at genoptage Valby Frivillighedspris, fordi der er så mange, som gør et kæmpe stykke arbejde uden at kræve noget for det.

- Lige så snart der projekter, som skal sættes i gang, træder engagerede frivillige til. Det er alt fra frivillige jurastuderende i Akacieparken til trænere for et kvindeligt amerikansk fodboldhold, fortæller Benjamin Friis.

Valby Frivillighedspris gik sidste gang til Valby Kino. Det er knap tre år siden, og den gang var det udelukkende Valby Lokaludvalgs jury, der stod for afgørelsen.

I år findes vinderen ved en afstemning på Valby Lokaludvalgs hjemmeside i uge 37-40, hvorefter juryen voterer og finder en vinder. Afstemningens resultat og juryen beslutning vægter 50/50.

Prisen gives til en person eller en forening, der i særlig grad gør en forskel med sin indsats inden for al slags frivilligt arbejde, både socialt arbejde, sport, fritid og kultur.

Du kan frem til 5. september indstille kandidater til prisen her.

Vinderen modtager en vandrepokal til kaminhylden, et diplom og en kontant præmie på 10.000 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sammenhold

Mihai og Michael holder Sluseholmen ren i fritiden: Man skal affinde sig med, at man er ham den underlige, der render rundt og samler skrald

Klumme

Min fars udflugt til Københavns Havn

Annonce