Annonce
Sydhavnen

Instagrams perfekte univers samlet i én cafe

Attika Shah er ejer og stifter af det gennemførte pastelunivers Bows and Balloons Café på Teglholmen. Foto: Bows and Balloons.
Hos Bows and Balloons på Teglholmen indgår kager, glimmer og tør-is som rekvisitter der skal sikre dig det helt perfekte billede
Annonce

Et fritstående badekar med citatet “only for the Dirty ones", en hængegynge med smukke blomsterbuketter og en væg dækket af tusindvis af glitrende pailletter, som changerer i lyserøde, lilla og blå nuancer for ikke at nævne det store ring-light i hjørnet. Hvis du ikke kan 'oppe dit Instagram-game' her, hvor kan du så?

Bows and Balloons Café er inspireret af farvede balloner med fokus på at være 'cute' og Instagramvenlig. Der er lagt op til leg og kreativitet, og mange børn er glade for det farverige univers, men konceptet er tiltænkt voksne, der elsker at tage gode billeder.

- Du får en visuel oplevelse ved at besøge caféen. Vi går ikke ned på spiseligt glimmer, og marengs kys sætter prikken over I'et på alt. Så er der selvfølgelig vores ’narcissist latte’, hvorpå du får trykt din egen selfie eller logo, fortæller ejer og stifter af Bows and Balloons, Attika Shah.

Hos Bows and Balloons kan du få skræddersyet din helt egen kaffe med logo eller personlige billede. Foto: Sine Bindslev Caspersen

Sandwichbrødet er testet af flere omgange for at sikre, at brødet ikke bliver tørt af at stå uberørt i længere tid, da et godt billede kan tage tid. Derudover kan du også købe røgdeserter med tøris, som altid skaber en dramatisk wauw-effekt.


Vi har en rekvisit-station med Chanel- og Guccibøger, tørrede buketter og slikkepinde med små citater, som folk kan tage i brug for at skabe det helt rigtige instagram-billede.

Attika Shah


Succesfuld Instagram-strategi minimerede corona-krisen

Bows and Ballons har eksisteret i flere år, som udbyder af personlige balloner, festartikler og kreative installationer. Drømmen om Bows and Balloons Café blev til virkelighed på Teglholmen Østkaj 69 i midten af november 2019.

- Vi ville begynde stille og roligt, og lavede stort set ingen markedsføring, for at være sikre på, at kunne opfylde den ydelse og service vi havde sat os for.

Men med et Instagramvenligt koncept har markedsføring slet ikke været nødvendigt.

- Vi lever af Instagram, som er vores primære energikilde. På få måneder har vi fået 12.000 følgere uden nogen form for markedsføring, fordi folk per automatik tagger vores café, når de lægger et billede op.

- Folk forstår vores koncept, og bruger de selfiestationer og rekvisitter, vi har sat frem. Vi har en rekvisit-station med Chanel- og Guccibøger, tørrede buketter og slikkepinde med små citater, som folk kan tage i brug for at skabe det helt rigtige instagram-billede.

Hos Bows and Ballons er der skabt en 'Food-selfie-station' med rekvisitter, som gæsterne frit kan benytte til at opsætte det perfekte billede. Foto: Sine Bindslev Caspersen.

På trods af corona-krisens indfald midt i caféens opstartsfase, har interessen for det pastelfarvede univers været så stor, at caféen allerede er oppe på 12-14 medarbejdere.

Jagten på det perfekte billede trækker folk til Sydhavnen

Hvis ikke du bor i Sydhavnen, eller har investeret i et paddleboard, er det for mange ikke en bydel man lige dumper forbi.

Men jagten på smukke billeder trækker folk fra nær og fjern til Bows and Balloons Café, og skaber mere liv og fokus på Sydhavnen.

- Hvor det før var en stor byggeplads, føler jeg, at Cafeen i ledtog med de andre nye cafeer og butikker, bidrager til, at folk langvejs fra bliver opmærksomme på Teglholmen, og får lyst til at besøge området.

Før corona-krisens udbrud begyndte caféen også at få opmærksomhed fra udenlandske turister. Det så umiddelbart sort ud, men efter grænserne er genåbnet har Bows and Balloons trukket mange besøg fra Nordmænd og Svenskere mod Sydhavnen.

- Hvor er badekarret? Hvor er telefonboksen? Hvor er blomstergyngen, spørger gæsterne, som har set billederne på Instagram, og gerne selv vil have et godt billede med hjem, fortæller Atikka Shah.

Uforsk selv Bows and Balloons Café finurlige univers her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sammenhold

Mihai og Michael holder Sluseholmen ren i fritiden: Man skal affinde sig med, at man er ham den underlige, der render rundt og samler skrald

Klumme

Min fars udflugt til Københavns Havn

Annonce