Annonce
Jul

Julen i Sydhavnen bliver anderledes: Vi har fundet på et godt alternativ

Selvom julen bliver anderledes i Sydhavnen i år, vil der ikke blive sparet på julehyggen. Pr-foto
Annonce

Den sædvanlige julefest i Sydhavnen, der konsekvent afholdes 1. søndag i advent, bliver som så mange andre ting en smule anderledes i år.

Julehyggen vil selvfølgelig stadig være på sit højeste - men grundet coronarestriktionerne bliver der ikke én stor fest, men flere små, hvor man som deltager frit kan vælge mellem juleaktiviteterne.

Til dette har lokaludvalget brug for hjælp fra lokale foreninger og erhvervsdrivende i Sydhavnen/Kgs. Enghave. De skal nemlig være med til at arrangere disse juleaktiviteter på Sluseholmen eller Teglholmen 1. søndag i advent.

Lokaludvalget har sørget for, at man kan søge op til to støttebeløb på 2.500 kroner pr. arrangement (maks støtte 5000 kroner) inden 19. oktober kl. 12.00. Resten af udgifterne skal ansøgerne selv stå for.

Sidste år blev der tændt juletræ på Bavnehøj - og nok det største af slagsen i Sydhavnen. I år bliver julehyggen altså rykket til Sluseholmen og Teglholmen.

- Vi er i lokaludvalget kede af, at vi ikke kan levere den traditionelle juletræstænding, som vi ved, mange sætter pris på. Men vi synes selv, at vi har fundet på et godt alternativ. Vi håber på, at så mange som muligt af de lokale foreninger og det lokale erhvervsliv vil bakke op om vores initiativ og være med til at skabe en god julefest fuld af julehygge, pointerer Joan Røge, lokaludvalgets formand, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Annonce