Annonce
Samfund

Kirke i Sydhavnen åbner dørene op i en svær tid: - Der er mange, som er ensomme

Har du brug for en at snakke med - eller bare et sted at gå hen i afslappede omgivelser? Det giver Frederiksholm Kirke dig nu muligheden for. Foto: Thomas H. Nielsen

Coronapandemien præger stadig vores samfund, og det kan være en tid, der er svær at komme igennem for mange. Som følge heraf slår Sydhavn Sogn dørene op for Frederiksholm Kirke tre gange om ugen resten af februar, hvor de holder åbent kirkerum.

Her får man muligheden for at snakke med en af sognets tre præster, tænde et lys i en mørk tid eller bare sætte sig ned i ro og fred. Imens vil kirkens organist sørge for stemningsfyldt musik.

- Der er mange, som er ensomme og føler sig isolerede i deres hjem her i coronatiden. Det vil vi gerne gøre noget ved og give folk mulighed for at komme i kirken og mærke nærvær og fællesskab. Vi åbner kirkerummet tre gange om ugen, hvor folk kan sidde i stilhed i rummet eller få en snak med en af os præster, høre smuk orgelmusik og tænde et lys i lysgloben, pointerer sognepræst Helene Ferslev i en pressemeddelelse.

Frederiksholm Kirke vil desuden overholde alle sundhedsfaglige retningslinjer, heriblandt afstand, mundbind, afspritning og overholdelse af forsamlingsforbuddet.

Åbent kirkerum finder sted hver mandag og torsdag eftermiddag fra klokken 15-17 samt onsdag formiddag fra klokken 10-12. Det er helt gratis, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Du kan læse mere på: sydhavnsogn.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce