Annonce
Sydhavnen

Madlavning i naturen bringer Sydhavnen sammen

I Sydhavnen samles man over madlavning med udgangspunkt i naturen. Pr-foto
Annonce

Generationer mødes på kryds og tværs om den spiselige natur. Med fokus på at bringe de vilde planter på spisebordet og følge maden fra jord til bord, skal der nemlig bygges bro mellem Sydhavenes borgere..

Borgerne mødes to gange om ugen, og her arbejdes der med alt fra sankning til madlavning i naturen - med naturen. Her mødes man om maden, spisningen og det derimellem, imens man udforsker ingredienser og tilberedning.

Formålet er at bygge bro. På kryds og tværs. Mellem natur og mennesker og mellem borgergrupper, der sjældent har kontakt med hinanden. Formålet er at skabe et rum, hvor fordomme og forskelle kan italesættes. Forskelle og fordomme om unge og ældre, fordomme om tro- og kulturforskelle og alt derimellem.

Håbet er, at de grønne generationsmøder kan være med til at danne relationer på tværs af forskelle - om det gælder alder, etnicitet, tro eller mening.

Lørdag og søndag vil man kunne smage lidt på projektet, når de unge kommer og deler smagsprøver ud foran Karens Minde 11.30-13.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Politik

Hustru anklager partitoppen: Socialdemokratiet har koordineret angrebet på Frank

Alkoholforbud

Politisk forslag vil gøre det forbudt at drikke alkohol på Anker Jørgensens Plads: Det er af nød, vi er kommet hertil

Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Annonce