Annonce
Mad

Nyt burgerkoncept i Sydhavnen nomineret til Danmarks bedste: Vi er ekstremt stolte

"Rumble in the Jungle" er burgeren, der er blandt de nominerede til at modtage prisen som Danmarks bedste burger. Foto: PR
Annonce

Burgerkæden Rumbles Burgerbar er blot få år efter åbningen for alvor ved at skrive sig ind på den danske madscene. Sydhavnens nye burgerkoncept har tilfredsstillet gæsternes appetit på bedste vis og er nu blevet nominret til Danmarks bedste burger.

- Vi er meget overvældede og ekstremt stolte over nomineringen. Der ligger rigtig mange timers arbejde bag udviklingen af vores burgerkoncept og vores burgere, fortæller Søren Larsen, der er direktør og konceptudvikler hos Rumbles Burgerbar og fortsætter:

- Vi har hele tiden haft ambitioner om at kunne konkurrere med de bedste burgerrestauranter på både pris og kvalitet, og det har vi bevist nu, at kan vi.

Det er burgeren "Rumble in the Jungle", der er blandt de 250 finalister til at blive hædret med den fornemme pris. Kåringen vil finde sted under Copenhagen Burger og Beer Festival 2020.

Rumbles Burgerbar skal så småt begynde at krydse fingre, for i weekenden 25.-27. september skal det afgøres, om Danmarks bedste burger kommer fra Rumbles Burgerbar i Sydhavnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Annonce