Annonce
112

Politiet maner til ro efter nedlukning af rockertilholdssted: Vi vil undgå, konflikten rykker til Sydhavnen

Københavns Politi maner til ro efter de i går, torsdag, midlertidigt valgte at forbyde adgang til en adresse i Københavns Sydhavn. Genrefoto: Johan Gadegaard
Annonce

Københavns Politi maner til ro efter de i går, torsdag, midlertidigt valgte at forbyde adgang til en adresse i Københavns Sydhavn, der bruges som tilholdssted for Bandidos.

Årsagen til nedlukningen er ifølge Ritzau, at der er opstået en konflikt mellem rockergruppen Bandidos og banden NNV.

Politiet fortæller, at konflikten indtil videre primært har udspillet sig i andre dele af landet, bla. I Nordsjælland, hvor der senest har været brandstiftelse mod den ene parts opholdssted.

- Det er vigtigt for mig at sige, at vores midlertidige lukning af et rockertilholdssted på Speditørvej er et forebyggende tiltag, som vi tager for at undgå, at konflikten i rocker- og bandemiljøet rykker til Sydhavnen, siger ledende politiinspektør hos Københavns Politi, Poul Kjeldsen.


Det er vigtigt for mig at sige, at vores midlertidige lukning af et rockertilholdssted på Speditørvej er et forebyggende tiltag, som vi tager for at undgå, at konflikten i rocker- og bandemiljøet rykker til Sydhavnen.

Poul Kjeldsen, ledende politiinspektør hos Københavns Politi


- Som borger i området er der ikke grund til, at man agerer anderledes end normalt, supplerer han.

Poul Kjeldsen appellerer til, at man kontakter politiet, hvis man føler sig utryg.

Det direkte nummer til Din Betjent i Sydhavnen er: 5140 0738.

Forbuddet mod at opholde sig på adressen på Speditørvej er gældende fra torsdag den 28. januar 2021 kl. 17.00 til torsdag den 11. februar 2021 kl. 17.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce