Annonce
Byliv

Restaurantskib på Sluseholmen inviterer til grillet påskelam på kajen

Restaurant Vandvid inviterer langfredag og lørdag i påsken på lam. Foto: Restaurant Vandvid

Restaurant Vandvid er Sluseholmens flydende restaurant i Sydhavnen med en helt uovertruffen udsigt til vandet fra alle sider.

Restauranten tænder op for grillen og inviterer langfredag og lørdag i påsken på økologisk lam, som serveres som varm lammeret med kartoffelsalat og grillede, biodynamiske grøntsager eller som lammeburger med yoghurt og porre. Som altid er der kolde fadøl fra Nørrebros Bryghus to go og et udvalg af biodynamiske og økologiske vine.

Annonce

Drevet af ildsjæle

Restaurant Vandvid er et projekt drevet af ildsjæle med kærlighed og passion for bæredygtighed, og har lige nu åbent som gårdbutik fra torsdag til søndag samt mandag anden påskedag. Her kan man hente enkelte takeaway-retter og lækker kaffe, fadøl og skønne naturvine foruden bagværk, keramik og delikatesser fra lokale leverandører.

Fra 21. april åbner Vandvid op for udendørsserveringen på skibets dæk med øl, kaffe, flere småretter og masser af nye vine.

Åbent fra klokken 12
I påskedagene tænder Vandvid ekstraordinært op i grillen fra klokken 12 Langfredag og påskelørdag og serverer lam, kartoffelsalat og grillede grønsager til 100 kroner og en lammeburger med yoghurt og porre til 65 kroner indtil klokken 18 eller udsolgt.

Alt er økologisk og bliver anrettet / serveret, så det kan nydes på kajen (med den rigtige afstand selvfølgelig).

Der er kolde fadøl fra Nørrebros Bryghus to go og et udvalg af biodynamiske og økologiske vine, når Vandvid holder åbent i påsken. Foto: Restaurant Vandvid
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Gamle kirkelokaler skal gennem større forandring: - Vi håber, at det på sigt er med til at støtte op om kulturlivet i Sydhavnen

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce