Annonce
Byliv

Små hyggelige sedler spreder glæde: Mit hjerte smeltede, da jeg så det

Thomas opdagede sedlen på en af sine ugentlige ture på Vestre Kirkegård. Foto: Jens Mouvielle
Katja Von Kempfner og Thomas glæder sig over deres fund af små sedler med hjertevarme budskaber. De skaber glæde i en svær tid, fortæller de.

Rundt omkring i København kan man i øjeblikket finde små plastlaminerede sedler med positive og hjertevarme budskaber, der skal hjælpe os alle sammen med at komme igennem de her måneder med først hel og nu delvis nedlukning af samfundet.

I Sydhavnen finder man dem på Tippen, men der hænger også nogle i træerne på Vestre Kirkegård.

SydhavnenLIV har snakket med Katja Von Kempfner og Thomas, der er to af de personer, der har spottet de små hjertevarme sedler og som efterfølgende har delt deres tanker om det.

Men lad os begynde med et af budskaberne:

- Kære fremmede, ha’ en god dag. Nyd livet <3.

Annonce

Dejlig opdagelse

Thomas, der bor lige på grænsen mellem Valby og Sydhavnen, spottede sedlen med ovenstående budskab, da han gik en af sine ugentlige ture på Vestre Kirkegård.

Han fortæller, at han lagde mærke til plastikposen med sedlen i, da det jo fra afstand af lignede noget, der ikke hørte til. Derfor var det med skepsis, han kiggede nærmere på det.

- Det fangede egentlig mit øje, da jeg var ude og gå, fordi jeg spottede et stykke plastik i et af træerne på Kirkegården, og der hører plastik jo ikke hjemme. Så da jeg kom tættere på, så jeg, at det var en fin hilsen. Det var ret hyggeligt, og sådan noget bliver folk jo glade for, det gør jeg også selv, siger Thomas.


Jeg arbejder som tjener og er hjemsendt, og det er ret tungt nogle gange. Derfor smeltede mit hjerte, da jeg så den fine lille besked. Der skal ikke så meget til, og det er dejligt, at folk har overskud til at sende god karma andres vej.

Katja Von Kempfner


Han appellerer dog til, at afsenderen tager det ned igen, når det har hængt og spredt god karma i noget tid.

- Når det har hængt der et stykke tid og folk har set det, så synes jeg, de skal tage det ned igen, men det går jeg også ud fra, at de gør. Det virker som meget betænksomme mennesker, der gør det her, så jeg glæder mig bare over den lille hilsen.

Annonce

Hjertevarme i en svær tid

Også Katja Von Kempfner har spottet en af de små sedler. ‘Hendes’ sedde, der blev fundet på Sydhavnstippen havde endda afsender på, så man kunne se, det kom fra 8. Y på Skolen i Sydhavnen.

Hun fortæller, at hendes hjerte smeltede, da hun så det.

- Da jeg så det, kunne jeg ikke lade være med at smile. Jeg synes simpelthen, det er så hyggeligt, især i en tid, hvor nogle af os går igennem en lidt hård periode, så er det bare lige sådan noget der, man har brug for, siger Katja Von Kempfner og fortsætter:

Katja Von Kempfners billede fra Sydhavnstippen. Foto: Privat- Jeg arbejder som tjener og er hjemsendt, og det er ret tungt nogle gange. Derfor smeltede mit hjerte, da jeg så den fine lille besked. Der skal ikke så meget til, og det er dejligt, at folk har overskud til at sende god karma andres vej. Det er lidt det, vi allesammen har brug for.

Både Thomas og Katjas fund er blevet delt i den lokale facebook-gruppe Sydhavnens Bedste Karmagruppe, hvor opslagene modtager masser reaktioner fra folk, der tilkendegiver, at de her små budskab er rigtig fine at støde på i en tid, hvor nogle har sit at kæmpe med på grund af corona.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Natur-organisation raser over nyt anlæg: Vi har en unik mulighed for at få en park til Valby

Kultur

Gamle kirkelokaler skal gennem større forandring: - Vi håber, at det på sigt er med til at støtte op om kulturlivet i Sydhavnen

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce