Annonce
Sundhed

Sundhedshuset Sluseholmen bliver en klinik rigere: Københavns Smerteklinik flytter ind

Lasse Andersen, speciallæge i anæstesi, ser frem til at skabe et hyggeligt og godt miljø for både patienter og husets ansatte på Sundhedshuset Sluseholmen. Foto: Pr-foto

Til foråret vil Sundhedshuset Sluseholmen slå dørene op for et apotek i stueetagen, og en sal længere op ad trappen vil Sydhavnens Lægehus befinde sig. Nu er Sundhedshuset Sluseholmen klar til at præsentere endnu en klinik, der flytter ind ved siden af Sydhavnens Lægehus på første etage – nemlig Københavns Smerteklinik.

På Københavns Smerteklinik vil Lasse Andersen, speciallæge i anæstesi og tidligere forskningsansvarlig overlæge på Tværfagligt Smertecenter på Rigshospitalet, behandle alt fra akutte smerter som en tennisalbue eller en frossen skulder til kroniske smerter forårsaget af eksempelvis whiplash eller slidgigt.

Lasse Andersen ser flere fordele ved at rykke ind i Sundhedshuset Sluseholmen.

- Som speciallæge arbejder jeg specifikt med smertebehandling, men jeg er naturligvis inde over mange forskellige sygdomme hos mine patienter. Derfor er det en stor fordel at blive en del af et tværfagligt og dynamisk netværk med andre læger og behandlere i det nye sundhedshus, siger Lasse Andersen.

- Vi kan simpelthen tilbyde en bredere og mere holistisk behandling til gavn for vores patienter. Og så ser jeg frem til at skabe et hyggeligt og godt miljø for både vores patienter og husets ansatte.

Der kan læses mere om Københavns Smerteklinik på www.kbhsmerte.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce