Annonce
Sydhavnens Folkemøde

Sydhavnens Folkemøde overlever svære vilkår: Det har været et kæmpe arbejde

Rikke Rohr, forperson for SV:F. Foto: Jens Mouvielle
Det har været et turbulent år for Foreningen for Sydhavnens Folkemøde, siden forperson Rikke Rohr tog initiativ til, at Sydhavnen skulle have sit eget Folkemøde i juli 2019. Nu er den svære toer dog blevet en realitet.
Annonce

Lørdag 5.september 2020 afholdes endnu et Sydhavnens Folkemøde, der foregår klokken 11-23 i den midlertidige containerby Boxland på Sydhavnsgade 28.

Sydhavnens Folkemøde vil i år være præget af coronasituationen, som Foreningen for Sydhavnens Folkemøde tager meget alvorligt.

Derfor er der lavet konkrete ændringer, der skal sikre sikkerheden for de deltagende på Boxland.

- Det har været et kæmpe arbejde hele foråret at udvikle en plan A,B,C og D alt efter, hvordan forholdene ændrede sig. Nu er det endelig lykkedes at finde en model, hvor vi på en gang kan skabe et stort samlende folkemøde med livedebat mellem mennesker, og samtidig sikre os at vi overholder de fornuftige retningslinjer, der er for at mødes her under corona, udtaler forperson i SV:F Rikke Rohr.

Annonce

Alternativ afvikling

Rent praktisk bliver området på Boxland inddelt i zoner, og der vil være adgangsvagter, som sikrer, at der kun gives adgang for det antal personer, man må være på området.

Derudover nummereres pladserne foran hovedscenen således, at folk sidder med den rette afstand, ligesom der vil være håndsprit til rådighed.


Nu er det endelig lykkedes at finde en model, hvor vi på en gang kan skabe et stort samlende folkemøde med livedebat mellem mennesker, og samtidig sikre os at vi overholder de fornuftige retningslinjer, der er for at mødes her under corona.

Rikke Rohr, forperson for SV:F


Mellem debatterne vil der være venlige corona-betjente, som står og guider folk godt igennem området, når der er udskiftning af publikum mellem debatterne.

For at SV:F kan have et overblik over antallet af deltagere, bedes man om at hente gratisbilletter til arrangementet via billetto.dk

- Vi så jo helst at Sydhavnens Folkemøde blev lige så åbent som sidste år, men det kan vi desværre ikke tilbyde, så det bliver sådan, at man kan sikre sig gratisbilletter, siger Rikke Rohr.

Du kan se hele programmet for Sydhavnens Folkemøde herunder:

Program for Sydhavnens Folkemøde lørdag 5. september

11.00: Velkomst

11.30: Det nye flytter ind - Fra industri over kreativt miljø til nye boliger. Kan ånden og mangfoldigheden bevares?

14.00: Vend perspektivet! - samtale om inklusion af de unge i byudviklingen

15.30: En by for os! - poetry slam ved de lokale unge og Claus Høxbroe.

16.30: Natur i byudviklingen - har corona gjort behovet for natur tydeligere?

18.00: Kig mod 2021

Der vil desuden være livemusik mellem debatterne og SV-Festival står for livekoncerter fra 20-23.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce