Annonce
Samfund

Sydhavnens helt eget værested vinder stor konkurrence

Her ses billedet, der har sikret SydhavnsCompagniet en sejr i en landsdækkende fotokonkurrence. Foto: Preben Refby
Annonce

SydhavnsCompagniet, der i lokalsamfundet arbejder for udsatte borgeres rettigheder og behov, kan nu kalde sig stolte vindere af en konkurrence, der i den grad afspejler god energi og samhørighed.

Fredag 27. november havde SydhavnsCompagniet netop, i et samarbejde med 'landsforeningen af væresteder' (LVS), arrangeret en gå-stafet på den lokale Sydhavnstippen. Arrangementet indebar dog lidt mere end en gåtur i den skønne natur: Væresteder i hele landet skulle nemlig dyste mod hinanden i adskillige konkurrencer.

En af konkurrencerne gik ud på at blive det værested, der gik flest kilometer, hvor en anden fokuserede på, hvem der kunne tage det bedste stemningsbillede. Og det blev altså SydhavnsCompagniet, der løb med sejren i sidstnævnte.

Selvom der blev taget en masse billeder undervejs på turen, var det i sidste ende SydhavnsCompagniets frivillig, Preben Refby, der fik taget vinderbilledet, hvor hjertet og fællesskabet er i centrum.

Tirsdag 8. december kom medarbejdere fra LVS forbi for at kåre vinderbilledet med en kagemand pyntet med stemningsbilledet lavet af marcipan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce