Annonce
Kunstudstilling

Ung kunstner kommer til Sydhavnen: Det kan man da ikke leve af

Elias Bruus udstiller sine nyeste værker på Lokomotivværkstedet i København. Foto: PR
Elias Bruus er klar til at udstille sine nyeste værker på Lokomotivværkstedet, når den store kunstmesse "The Art Fair" finder sted 2.-4. oktober i Sydhavnen. Vejen til succes har ikke været let for den unge kunster.
Annonce

Det er ganske få unge mænd, der kan prale af at leve af kunst i en alder af blot 25 år. Det kan Elias Bruus, der arbejder målrettet og disciplineret og udlever sin drøm. Nu er han klar til at udstille sine nyeste værker i København.

Nærmere bestemt på Lokomotivværkstedet i Sydhavnen.

- Min kunst skiller vandendende, og der gør mig stolt. Jeg går ikke efter at tilfredsstille hele verden og forventer ikke, at alle kan lide min kunst, og har også oplevet folk som sagde, at jeg var dygtig teknisk, men at den kunst ikke lige var noget for dem.

Elias Bruus går efter at have kant. Det skal dele vandene. Foto: PR
Annonce

Vejen til toppen har ikke været let

Allerede i teenageårene har Elias Bruus haft passion for kunst, hvor hans tid gik med spray, tegninger og malerier, imens hans jævnaldrende fokuserede på karrieremuligheder og pengesedler. Det var oftest sætninger som "skal du bare male?", "det er jo ikke et rigtigt arbejde" og "du er dygtig, men det kan man ikke leve af", som Elias Bruus fik smidt i hovedet.

- Og ærligt talt, så dominerede og prægede den kreative halvdel af hjernen nok det meste af skoletiden, som han selv siger det.


Min kunst skiller vandendende, og der gør mig stolt. Jeg går ikke efter at tilfredsstille hele verden og forventer ikke, at alle kan lide min kunst.

Elias Bruus, kunstner


Annonce

Min kunst bliver hængende, når møbler udskiftes

Elias Bruus har udstillet på nordens største kunstmesser og får jævnligt henvendelser fra udlandet. I år har den unge kunstner blandt andet haft en soloudstilling med kunstneren Jens Galschiøt. Ellers har Elias Bruus skiftende udstillinger rundt i Danmark, hvor hans atelier kan findes på Fyn.

- Min kunst bliver hængende, når det andet udskiftes, og det gør mig stolt. Mine ting må gerne stikke lidt og have en vis samfundskritik i sig. Humor er også et vigtigt element, og mine værker skiller sig ud fra mængden med et ungt strejf, der har vist sig at henvende sig til alle aldre.

Elias Bruus er klar til at udstille på den store kunstmesse "The Art Fair" fra 2.-4. oktober på Lokomotivværkstedet i København. Fredag med fernisering klokken 15-20. Ellers lørdag klokken 10-18 og søndag klokken 10-17.

Adressen er: Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Annonce