Annonce
Ugeavisen Tønder

Årets sydjyske HK-økonomielev findes i Tønder

Fra venstre Conni G. Bergholdt, Hydro Precision Tubing Tønder, Mikkel Bjøvlund Jochimsen, formand for HK Privat Sydjylland, Henny Fiskbæk, og uddannelsesleder Tove Lau Andersen, Business College Syd. Foto: HK Sydjylland

TØNDER: Årets sydjyske HK-elev indenfor økonomi arbejder på aluminiumsvirksomheden Hydro Precision Tubing Tønder og har imponeret både chefer, kolleger og andre elever.

Til et møde om noget helt andet onsdag blev eleven, Mikkel Bjøvlund Jochimsen, overrasket med oplysningen om, at han har vundet prisen som årets elev indenfor økonomi.

Formand for HK Privat Sydjylland, Henny Fiskbæk, dukkede op for at overrække prisen, og hun delte nogle af de rosende ord, som Mikkels arbejdsplads, Hydro Precision Tubing Tønder, havde skrevet i indstillingen.

Annonce

- Mikkel er engageret, pligtopfyldende og selvstændig. På skoleopholdene på Mommark har han scoret flotte karakterer, som igen bekræfter hans engagement og ihærdighed. Trods sin ordblindhed klarer han sig rigtig godt, sagde formanden ifølge en pressemeddelelse.

Prisen som årets elev indenfor økonomi i HK Sydjylland 2021 gives til en elev, der er fagligt dygtig, og som samtidig gør noget positivt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen; altså er en god kollega.

Uddannelsesleder Tove Lau Andersen fra Business College Syd, hvor Mikkel Bjøvlund Jochimsen er elev, delte også roser ud:

- Mikkel er helt klart en rollemodel og en super holdkammerat på økonomiholdet. Han går forrest for at hjælpe andre både fagligt og personligt, og formår at være både seriøs og sjov på en gang. Derfor fungerer et hold og et gruppearbejde med Mikkel altid optimalt både fagligt og socialt. Mikkel er positiv, ydmyg og fagligt dygtig.

Annonce
Ugeavisen Tønder

Jørgen Hansen Biler bliver speedway sponsor

Annonce
Ugeavisen Tønder

Formand for Danmarks Østersfestival får endnu en post

Annonce
Ugeavisen Tønder

Nyansættelse

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Ugeavisen Tønder

Der er støtte at hente til lokale projekter

Ugeavisen Tønder

Kan du slå 73 millioner skridt?

Ugeavisen Tønder

Værthus skifter hænder: - For syv år siden sagde jeg, den bliver min

Ugeavisen Tønder

Jul på Schackenborg var en succes

Ugeavisen Tønder

Apotekerne i Skærbæk og Toftlund er klar til at vaccinere

Ugeavisen Tønder

To arbejdspladser i kommunen er hædret som årets elevplads

Ugeavisen Tønder

Bredebro har fået gang i mange initiativer

Ugeavisen Tønder

Klumme: Lad Stine mæ æ biffel genopstå i bronze

Annonce