Annonce
Ugeavisen Tønder

Økonomisk ramt festival præsenterer første navne

Tønder Festival arbejder i øjeblikket på sikre en festival i 2021, så publikum igen kan strømme ind på pladsen. Nu er otte musikalske navne præsenteret. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard
Tønder Festival arbejder på at sikre en festival i 2021 efter årets aflysning. Nu er festivalen klar med de første otte navne, der - hvis alt går vel - skal optræde i Tønder i august.

Tønder: Efter årets aflysning af Tønder Festival, arbejdes der nu på at sikre en festival i Tønder i 2021, og nu ved publikum lidt om, hvad de kan glæde sig, hvis festivalen bliver en realitet.

Tønder Festival har således præsenteret de første otte musikalske navne.

Det drejer sig Red Hot Chilli Pipers, Ian Noe, Katie Pruitt, Blue Rose Code, 9Bach, Watkins Family Hour, Danni Nicholls og Michael McGoldrick - det oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Blandt andet skotske Red Hot Chili Pipers har før optrådt i Tønder. Det skete i 2017. Deres koncert i Tønder er bandets eneste planlagte danske festivalkoncert i 2021. Engelske Michael McGoldrick, der har besøgt festivalen mange gange, kommer til Tønder med et særligt koncept - nemlig en jubilæumsfejring og genudgivelse af albummet  Fused, der udkom første gang i 2000.

Annonce

Ramt økonomisk

Tønder Festval lægger ikke skjul, på at coronakrisen har været hård for festivalen.

- Vi er ramt økonomisk på grund af årets aflyste festival. Men vi gør alt, hvad vi kan for at sikre Tønder Festival 2021, så publikum igen kan opleve musikken, stemningen og fællesskabet på vores festival, fortæller Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival, i den udsendte pressemeddelelse.

- Det glædelige er den enorme opbakning fra publikum, musikere, teknikere, frivillige samt alle samarbejdspartnere og hele det lokale miljø, vi har mærket. Vi har stadig brug for helt konkret støtte. Og vi har alle brug for at kunne mødes næste år til Tønder Festival 2021, fortsætter hun.

Annonce

Holdt fast i billetter

Efter aflysningen af 2020-festivalen valgte festivalen at give billetkøbere mulighed for at få pengene tilbage eller overføre billetten til 2021. Og langt størstedelen af køberne har valgt at holde fast i deres billet.


Vi er ramt økonomisk på grund af årets aflyste festival. Men vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre Tønder Festival 2021, så publikum igen kan opleve musikken, stemningen og fællesskabet på vores festival.

Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival


Billetsalget til 2021-festivalen er også skudt i gang, og som konsekvens af situationen med coronavirus er prisen sat op med 100 kroner til 1690 kroner.  Festivalen er planlagt til at finde sted fra den 26. til den 29. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce