Annonce
Ugeavisen Tønder

Øv bøv: Legendarisk 80’er-rockband udskyder koncerter til 2022

Rockbandet Malurt udskyder deres, ellers planlagte koncerter i 2021, til 2022. Pressefoto: Thomas Rungstrøm / SHOTBYRUNGSTROM.COM
Musikgruppen Malurt udskyder deres koncerter til 2022, hvor håbet er, at der ikke længere er restriktioner på grund af corona.

Tønder: Det legendariske 80’er-rockband Malurt har besluttet at udskyde deres SuperLive-turné til 2022. Det gælder både indendørs-koncerter og festivalshows.

Malurt skulle ellers have gået på scenerne rundt om i landet allerede i foråret - blandt andet i kulturhuset Schweizerhalle i Tønder i april.

Men på grund af restriktionerne i forbindelse med corona, har musikgruppen valgt først at vende tilbage til scenen, når det igen er muligt at gennemføre ægte rockkoncerter.

- Nu skrider vi til plan Q. Vi ønsker at afvikle Malurt-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen, skriver forsangeren, Michael Falch i en pressemeddelelse, og fortsætter:


Nu skrider vi til plan Q. Vi ønsker at afvikle Malurt-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn.

Michael Falch


- Folk skal ikke sidde og føle sig som stækkede undulater i et fuglebur, når de endelig - og kun for denne gang - kan komme til en Malurt-koncert. Der skal være liv i cowboyjakkerne. Vi rykker derfor alle aktiviteter med Malurt til 2022 og satser på at holde os i live og i form indtil da.

Annonce

Gendannet

Efter 40 år hver for sig nåede bandet lige at spille enkelte koncerter i begyndelsen af 2020 med med rosende ord fra flere anmeldere.

Billetter, der allerede er købt til koncerter, gælder til de nye datoer. Malurt spiller blandt andet i Schweizerhalle i Tønder den 17. marts 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce