Annonce
Ugeavisen Tønder

Børnetøjsbutik: Idéen kom ud af det blå

51-årige Charlotte Boldt har selv to små børnebørn. Her er det dog niecens søn, Viggo, der får en svingetur. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

51-årige Charlotte Boldt åbner i starten af maj måned børnetøjsbutikken Kidz by C i Vestergade 41 i Tønder. Hun har ikke før haft butik, men nu var det tid til at prøve noget nyt.

Annonce

Tønder: Nogle gange skal man bare springe ud i det.

Og det gør 51-årige Charlotte Boldt fra Tønder nu. Hun har gennem mange år været ansat ved Ecco som blandt andet afdelingsleder, men da hendes stilling sidste år blev nedlagt, valgte hun at takke nej til en omplacering, og gav sig selv en time-out.

- Jeg blev alvorligt syg for halvandet år siden, og det satte nogle tanker i gang hos mig. Var jeg der i livet, hvor jeg gerne ville være, eller skulle der noget andet til? Min sygdom kunne måske også hænge sammen med lidt for meget stress, så jeg valgte at bruge det vink med vognstangen, som jeg fik, til at tage mit liv op til overvejelse, forklarer Charlotte Boldt.

I de første tre måneder, efter hun stoppede i jobbet hos Ecco, brugte hun udelukkende på at få ro på, tænke sig om og finde en ny vej.

Det var en idé, der bare opstod ud af det blå.

Charlotte Boldt, indehaver af ny børnetøjsbutik i Tønder

Kidz by C

Børnetøjsbutikken Kidz by C åbner på Vestergade 41 i Tønder i starten af maj.Tøjeksperten, der lige nu ligger på adressen, lukker ned, og indehaver Per Lundgaard samler sine to herretøjsbutikker Wagner og Tøjeksperten i én butik, der fortsætter under navnet Tøjeksperten på adressen Vestergade 18 i Tønder.

Charlotte Boldt vil forhandle fem tøjmærker til børn i alderen 0 til 12 år i den cirka 170 kvm. store butik. Derudover vil hun forhandle udstyr som for eksempel suttekæder, rangler og savlesmække.

Charlotte Boldt glæder sig til at åbne børnetøjsbutikken Kidz by C i Tønder.Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Pludselig idé

At der for fremtiden skal stå børnebutiksindehaver på visitkortet, er ikke noget, som Charlotte Boldt har vidst eller planlagt i lang tid.

- Det var en idé, der bare opstod ud af det blå. Men jo mere jeg tænkte over det, jo mere ville jeg det. Tønder mangler jo en børnetøjsbutik, mener Charlotte Boldt.

Da idéen først havde sat sig fast, så begyndte hun på det store arbejde at få sat tingene i sving.

- Her tror jeg, jeg har haft en kæmpe fordel ved, at jeg i så mange år har arbejdet med logistik, projekter og planlægning. Det kommer mig virkelig til gode nu, siger Charlotte Boldt.

Charlotte Boldt har før været afdelingsleder hos Ecco. Hun kan trække på en masse erfaring omkring logistik og planlægning. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Tøj og småt udstyr

I butikken kommer hun til at sælge børnetøj til børn mellem 0 og 12 år. Og der vil være lidt for enhver smag.

- Jeg har undersøgt lidt, og er faktisk blevet overrasket over, hvor meget forældre i dag vil bruge på tøj til børnene. Så der bliver mærker, der er lidt dyrere, men så er der også mærker i den lidt billigere prisklasse. Jeg er bevidst om, at butikken ligger i Tønder og ikke Aarhus, så det skal passe til de kunder, vi har her i byen. Det prøver jeg at skyde mig ind på, forklarer Charlotte Boldt.

Udover tøj vil butikken også rumme lidt udstyr af den lidt mindre slags.

- Jeg kommer ikke til at forhandle barnevogne og autostole og den slags. Men suttekæder, lidt rangler og savlesmække. I den størrelsesorden, forklarer Charlotte Boldt.

Hun åbner dørene til Kidz by C i starten af maj.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg er fortrøstningsfuld. Det skal nok blive rigtig godt, siger Charlotte Boldt.

Hun er med på, at hun kommer til at lægge mange arbejdstimer i den nye butik, men det er hun parat til.

- Jeg har et godt netværk af folk, der kan hjælpe mig. Men det bliver mig, der skal stå i butikken, så jeg må hente hjælp, hvis jeg skal have fri, så jeg undgår at skulle lukke butikken. Men der er allerede nogen, der har tilbudt hjælp, så det er jeg ikke nervøs for. Men selvfølgelig er det lidt nervepirrende at skulle starte noget nyt op, siger Charlotte Boldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce