Annonce
Ugeavisen Tønder

Babyer er velkomne: Snart bliver der babyboom i biografen i Tønder

Frank Christensen Knudsen, indehaver af Biografen 1-2 i Tønder, forsøger sig nu med baby-bio i Tønder. Det lader til at blive en stor succes. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Biografen 1-2 i Tønder hopper med på vognen og tilbyder nu baby-bio. Småbørnsmødrene har taget godt mod initiativet, og billetterne bliver revet væk.
Annonce

Tønder: Tirsdag formiddag bliver der liv og glade dage i Biografen 1-2 i Tønder.

Her vil der nemlig for første gang blive blændet op for baby-bio, og de nybagte forældre med tilhørende babyer bliver budt indenfor i biografen og kan glæde sig til at se den nye danske film, Jagtsæson, i hinandens selskab. Det første baby-bio i Tønder løber af stabelen på tirsdag den 22. oktober klokken 10.30.

- Der bliver arrangeret baby-bio mange andre steder i landet, og nu er vi også med på idéen, fortæller indehaver, Frank Christensen Knudsen.

Idéen med af præsentere baby-bio i Tønder kom dog ikke fra Frank Christensen Knudsen selv.

- Vi fik en henvendelse fra en mødregruppe, og så hoppede vi med på idéen, fortæller Frank Christensen Knudsen videre.

- Vi slukker ikke lyset helt under filmen, og vi skruer også lidt ned for lyden, så det ikke er så højt.

Frank Christensen, indehaver Biografen 1-2, Tønder

Annonce

Billetter revet væk

Allerede et par timer efter, at tilbuddet om baby-bio var lagt på biografens facebook-side, var de fleste billetter allerede revet væk.

- Det gik rigtig stærkt. Jeg vil sige, at vi allerede har så godt som udsolgt. Der kan være 54 i den sal, vi har sat af til filmen, og de billetter er stort set væk. Vi har kun et par enkelte tilbage, konstaterer Frank Christensen Knudsen.

Annonce

Lille lyd til små ører

Udover at filmen bliver vist om formiddagen, så bliver der også taget andre hensyn til forældre og småfolk under forestillingen.

- Vi slukker ikke lyset helt under filmen, og vi skruer også lidt ned for lyden, så det ikke er så højt. Og så er det selvfølgelig helt fint at have sin baby med i salen under filmen, forklarer Frank Christensen Knudsen.

Han forventer, at der bliver godt fyldt op med barnevogne i biografens foyer under filmen.

- Forældrene er velkomne til at lade børnene blive i barnevognene, mens der er film. Men jeg henter dem, hvis børnene begynder at græde, konstaterer Frank Christensen Knudsen, der altså ingen planer har om at skifte ble eller trøste babyer under forestillingen.

- Nej tak. Den slags er jeg vokset fra, konstaterer han.

Han håber derimod, at baby-bio kan blive en fast tilbagevendende aktivitet i biografen i Tønder.

- Det er planen, at det skal være en gang om måneden. Men nu må vi lige se, når vi kommer i gang. Der skal også lige være de rigtige film, der falder indenfor målgruppen, siger Frank Christensen Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce