Annonce
Ugeavisen Tønder

Borgmester hjalp kærestepar med at åbne café

Ejerne af Café Arthur, Kristoffer Due og Johanne Dahlmann, fik hjælp af borgmester Henrik Frandsen (V), da han fredag officielt åbnede caféen, der er opkaldt efter parrets toårige søn. Foto: Martin Franciere
Annonce

TØNDER: Med hjælp fra borgmester Henrik Frandsen (V) lykkedes det for kæresteparret Johanne Dahlmann og Kristoffer Due fredag i sidste uge at åbne deres café.

Caféen har fået navnet Café Arthur efter parrets toårige søn.

Parret har hidtil arbejdet/studeret som indretningsarkitekt og på en boinstitution som social-pædagog.

Johanne Dahlmann nåede at arbejde i Café Elizabeth i ganske kort tid som manager, før den lukkede. Men ejeren af Café Elizabeth, Elizabeth Madrid, havde udset sig Johanne Dahlmann som sin efterfølger, da hun smed håndklædet i ringen efter bare en uges åbning.

Parret, der er i 20'erne, har benyttet de sidste par uger til at indrette caféen med små, nyt tiltag. Der er kommet reoler op, som kan benyttes til at give en mere hjemlig følelse i caféen, der er sat pynt på bordene og der er indrettet et børnehjørne.

Desuden har Kristoffer Dues far, der skulle være en rigtig gørdetselv-mand, hjulpet med at bygge nogle stor blomsterkasser. Kasserne står nu på Lillegade ude foran caféen.

Duoen flyttede for halvandet år siden til Bredebro og stod for at købe hus. De planer er nu sat i bero - til gengæld flytter den lille familie snart ind oven på Café Arthur, når den første lejlighed dér er sat i stand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce