Annonce
Ugeavisen Tønder

Broen Tønder scorer landsholdsmålmand

Jannick Green står på mål på det danske håndboldlandshold. Til daglig spiller han i den tyske storklub, Magdeburg. Nu har han sagt ja til at yde en indsats for foreningen Broen Tønder. Arkivfoto: Mette Mørk
Håndboldlandsholdets målmand, Jannick Green, har sagt ja til at være ambassadør for Broen i Tønder.
Annonce

Tønder: Målmand på det danske herrelandshold i håndbold, Jannick Green, har sagt ja til at være ambassadør for Broen i Tønder. Broen er en organisation, der støtter børn og unge, hvor familiens situation gør, at barnet eller den unge ellers ikke ville have adgang til en aktiv fritid.

At Broen i Tønder har scoret en så prominent ambassadør, er der en god forklaring på.

- Birgitte Buch, der sidder i vores bestyrelse, er i familie med Jannick Green, og har spurgt, om han havde lyst. Og det ville han rigtig gerne. Så det er vi både glade og stolte over, at vi nu har en person, der kan være med til at gøre opmærksom på, at vi her har en forening og nogle børn, der har brug for en udstrakt hånd, fortæller formand for Broen i Tønder, Hanne Alling Riisager.

Også Jannick Green er glad for samarbejdet.

- Jeg vil rigtig gerne støtte den her sag. Det er et rigtig godt projekt, fordi de børn og unge, der har lysten til at dyrke sport, også skal have muligheden. Derfor vil jeg gerne være med til at støtte Broen Tønder som ambassadør, lyder det fra Jannick Green i en pressemeddelelse.

Annonce

Vil besøge Green

Endnu er der ikke konkrete ting på programmet, hvor Jannick Green kan bidrage til Broen Tønder. Men der er en hel klar plan.

- Jannick Green spiller til dagligt i Magdeburg i Tyskland, og vi skal finde en måde, hvorpå han kan bidrage, så det også passer ind i hans planer. Efter nytår tager bestyrelsen til Magdeburg for at tale med Jannick og selvfølgelig også se ham spille håndbold, fortæller Hanne Alling Riisager.

Selvom der altså endnu ikke er konkrete arrangementer med Jannick Green, så har bestyrelsen i Broen allerede nogle idéer til, hvordan de kan drage nytte af Jannick Greens støtte.

- Det vil jo være oplagt at få ham til Tønder for at holde foredrag eller til at deltage i nogle af vores aktiviteter. Hvad det konkret bliver, ved vi ikke endnu, men vi er sikre på, at vi nok skal finde nogle gode ting sammen med Jannick Green, siger Hanne Alling Riisager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce