Annonce
Ugeavisen Tønder

Burger King åbnet i Tønder: Konge-burgere blev serveret fra første minut

Personalet fra Burger King i Tønder var klar til både gæster i restauranten og i drive-in fra klokken 10 onsdag. Foto: Betina Skjønnemand
Burger King åbnede onsdag formiddag en ny restaurant på Nordre Landevej i Tønder. Så snart dørene blev åbnet, strømmede kunderne til.
Annonce

Tønder: Så er der godt nyt til de fastfood-hungrende i Tønder og omegn.

Onsdag formiddag slog Burger King nemlig dørene op til en ny restaurant i rundkørslen ved Nordre Landevej i Tønder, og mange havde sparet appetit op til en tidlig fastfood-start.

- Der var travlt helt fra begyndelsen, så åbningen er gået langt over forventning. Vi havde regnet med, at der ville blive tryk på, men slet ikke så hurtigt, som det skete. Så vi er glade, lyder det fra Monica Dohrn, der er ny restaurantchef i Tønder.

Annonce

Har prøvet opstart før

Selvom der altså var godt gang i den fra starten, så var det dog ikke noget, der kunne slå Monica Dohrn ud af kurs. Restaurantchefen har nemlig tidligere været med til at starte nye restauranter op.

- Jeg var med som restaurantchef, da vi åbnede i Viborg i 2012, og som første-assistent, da vi åbnede i Kolding i 2009. Så vi var godt forberedt, lyder det videre.

Monica Dohrn er restaurantchef i Burger King i Tønder. Hun bor i Tinglev, men stammer fra Tønder. Foto: Betina Skjønnemand

Hun er desuden godt lokalkendt.

- Jeg bor i Tinglev, men jeg stammer fra Tønder, så jeg er lidt på hjemmebane, forklarer hun.

Annonce

27 ansatte

Restauranten i Tønder beskæftiger i alt 27 ansatte. Nogle på fuldtid, andre på deltid og desuden en del ung-arbejdere.

I anledning af åbningen var der nogle rutinerede kræfter, der var udlånt fra andre Burger King-restauranter, blandt de 12, der sørgede for at de mange sultne og nysgerrige gæster fik mad.

Også i drive-in var der god aktivitet på åbningsdagen. Foto: Betina Skjønnemand

- De medarbejdere, vi har her i Tønder, er blevet oplært i løbet af tre uger. De er oplært i vores restauranter i Rødekro og i Ribe. Men på sådan en travl dag, er det rart, at der også er nogle på vagt, der er lidt mere rutinerede, siger Monica Dohrn.


Der var travlt helt fra begyndelsen, så åbningen er gået langt over forventning.

Monica Dohrn, restaurantchef i Burger King i Tønder


Restauranten kan under normale omstændigheder huse 96 spisende gæster, men på grund af coronaen må der i øjeblikket være 70 gæster i restauranten ad gangen.

- Vi har simpelthen undladt at sætte de sidste borde op, så vi ikke står med lukkede pladser, forklarer Monica Dohrn.

Annonce

Lidt forsinket åbning

Burger King i Tønder skulle have slået dørene op allerede den 20. maj, hvis alt var gået efter planen. Men med udbruddet af corona-virus og den efterfølgende nedlukning, blev den plan forpurret.

- Dels kunne vi ikke få personalet oplært, og dels kunne håndværkerne ikke være så mange på job af gangen. Så det udfordrede os lidt, men nu er vi heldigvis kommet godt i gang, siger Monica Dohrn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce