Annonce
Ugeavisen Tønder

Butiksleder hos Røde Kors fik et blomstrende skulderklap

Butiksleder Karin Wallin for overrakt månedens buket af Ingrid Lorenzen hos Røde Kors Tønder. Privatfoto
Butiksleder hos Røde Kors i Tønder, Karin Wallin, fik forleden et skulderklap af kollegerne fra Røde Kors. Hun fik en buket for sin store indsats i forbindelse med udvidelsen af butikken i Nørregade.

Tønder : Da detailhandelen i vinters var lukket ned benyttede Røde Kors Tønder lejligheden til at udvide sin butik i Nørregade.

Nogle lokaler, som tidligere blev benyttet til Røde Kors’ flygtningearbejde, stod tomme, og er nu blevet inddraget i butiksområdet. Resultatet er en stor butik, der er lys og venlig, samt forbedrede personaleforhold.

Tovholdere på dette projekt har været repræsentanter fra Røde Kors’ bestyrelse. Men ikke mindst butiksleder Karin Wallin har personligt taget et meget stort slæb, som butikkens aktivitetsgruppe har ønsket at hædre hende for.

Annonce

Det skete forleden, da de kunne overbringe en fin buket til Karin Wallin - den såkaldte Månedens Buket, som man indenfor Røde Kors giver til en frivillig, som har gjort en helt særlig indsats.

Landskontoret var enige i den lokale indstilling, og Karin Wallin blev således hædret torsdag den 15. april, hvor butikkens aktivitetsgruppe var samlet for at overrække buketten. Preben Rasmussen holdt en kort tale for en synligt overrasket Karin Wallin. På personalets vegne overrakte Ingrid Lorenzen herefter en smuk buket. En glad Karin Wallin takkede og gav udtryk for, at det betød meget for hende at modtage denne anerkendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Ugeavisen Tønder

25-års jubilæum

Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Annonce